Prezentarea candidaților pentru Consiliul Local al Sectorului 3  al Capitalei, din partea PSD l-a inclus și pe Marius Vasile Niță, știut ca Bebe Niță, antrenor și manager sportiv de kickboxing.

El este șeful Complexului Sportiv al Societății de Transport Public al Bucureștiului (funcție pe care a mai ocupat-o și în perioada 2012 – 2016, când era și consilier local) și unul din candidații puși pe liste de partid. Bărbatul e cunoscut pentru faptul că, în 2019, a mobilizat mai mulți membri din Clanul Sportivilor pentru a o huidui pe Laura Kodruța Kovesi când aceasta a mers la audieri la Secția Specială, în martie anul trecut.

Cum a ajuns Bebe Niță să o huiduie pe Kovesi

Bebe Niță a venit să o huiduie pe Laura Codruța Kovesi la sosirea acesteia la Secția Specială de Investigare a Magistraților (SIIJ). Era perioada în care actualul procuror-șef al Parchetului European era audiat în urma unor declarații făcute de Sebastian Ghiță, care spusese că aceasta primise mită în valoare de 268.689 lei.

La momentul respectiv presa relata că  bărbații veniți să protesteze ar fi fost membri ai Clanului Sportivilor. De asemenea, Niță a dat mai multe declarații pentru jurnaliștii prezenți la fața locului. Criticat pe internet pentru gestul său, Niță a replicat cu o postare pe Facebook, spunând că a fost denigrat de televiziuni.

„Dragii mei, personal nu am generat nici un fel de comportament vulgar sau violent în acest gen de activitate. Televiziunile nu au arătat nimic în acest sens, mai mult, pentru al lor rating au încercat aceasta formă de denigrare la adresa mea. Nu mă pot supăra pe românii care au vorbit urât la adresa mea în mediul online… cu toții ne confruntăm mai mult sau mai puțin cu situații dificile”.

Promisiuni electorale

Pe de altă parte, arată Libertatea.ro, Bebe Niță este unul dintre partenerii de afaceri ai RSS Security, fosta Alistar Security, autointitulată “cea mai mare firmă de pază din România”. Unul dintre șefii firmei, Dan Sandu, s-a afișat de mai multe ori ca fiind bodyguardul familiei Dragnea, iar unul dintre angajații companiei l-a păzit pe Liviu Dragnea la un termen în dosarul care i-a adus condamnarea.

Erijat în candidat model, viitorul consilier din Sectorul 3 promite că va încuraja toți tinerii să facă sport. „Susțin și promovez educația, cultura și sportul. Pentru mine sportul înseamnă sănătate, încredere în sine și determinare. De aceea am ales să duc mai departe tradiția familiei mele și să îl promovez în rândul tinerilor și nu numai”, se prezintă Niță în profilul postat de pagina PSD Sector 3.

Sursa foto: Facebook

„Contele Dracula al tenisului”, în interviu la TVR 2. Ce lecții ne va da Ion Țiriac

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp