Alertă în sport. Cea mai bună handbalistă a României are COVID-19

Alertă în sport. Cea mai bună handbalistă a României  are COVID-19
Cea mai bună handbalistă a României a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Sportiva de la CSM București a fost depistată pozitiv la un test.

Cristina Neagu, vedeta de la CSM București s-a simțit rău și și-a făcut testul pentru COVID-19, care a ieșit pozitiv, informează gsp.ro.

Problemele de sănătate au început săptămâna trecută. Interul stânga de la CSM București ar fi trebuit să meargă la Craiova pentru pregătirea centralizată a echipei naționale, dar a primit aprobarea selecționerului Bogdan Burcea să rămână în București, ca să își facă recuperarea la umărul drept.

Sportiva a fost operată recent la umăr, mai arată sursa citată. Vreme de două zile, Cristina Neagu nu a avut voie să își miște umărul, în urma intervenției chirurgicale, iar după această perioadă, tânăra a trebuit să înceapă o serie de exerciții specifice de recuperare.

Sportiva s-a simțit rău în week-end

La a început să se simtă rău. Ea a făcut și febră, dar a avut și alte simptome, drept pentru a care a decis să își facă testul pentru COVID-19, iar rezultatul acestuia a ieșit pozitiv. Jucătoarea s-a izolat imediat și nu a intrat în acest timp în contact cu colegele, prietenii sau familia.

În funcție de evoluția stării ei, medicii vor decide dacă se impune spitalizarea, sau dacă va putea petrece perioada de boală acasă. boala însă o va scoate de pe teren mai multe săptămâni. După ce se va însănătoși și două teste pentru COVID-19 vor ieși,  unul după altul, la interval de câteva zile, negative, ea va mai trebui să rămână în izolare aproximativ 14 zile, pentru a dezvolta anticorpi.

Meciurile CSM București vor fi fără Cristina

Rămâne de văzut ce plan de înlocuire va aborda CSM București având în vedere că, la sfârșitul săptămânii, campioana României urma să joace în Norvegia cu Vipers Kristiansand. În plus, odată ajunse acolo, sportivele vor fi izolate,  li se face test COVID, nicio persoană neavând voie să părăsească hotelul în care stau, până nu vin rezultatele.

După meciul din 10 octombrie cu Kristiansand,  CSM București mai are programate meciuri cu Gloria Buzău (14 octombrie), Ferencvaros (18  octombrie), Bietigheim (25 octombrie), Activ Prahova (29 octombrie) și cu CSM Galați (30 octombrie).

Sursa foto: Instagram

Ce i-a transmis Kanye West președintelui Trump după anunțul infectării cu coronavirus

Recomandarile noastre