Alex a cântat la higheghe cu tolcer și merge direct în finala Next Star

Alex a cântat la higheghe cu tolcer și merge direct în finala Next Star
A fost spectacol la ediția de sâmbătă, la Next Star. Au venit copii extrem de talentați. O fetiță de 7 ani a demonstrat că vorbește opt limbi străine, dar direct în finală merge un băiețel care a cântat la higheghe cu tolcer.

Ștefan Bănică Junior a fost foarte încântat de ce a văzut pe scena Next Star de sâmbătă 12 iunie. A fost încântat de la primul până la ultimul concurent. Loredana Groza a plâns la o interpretare angelică, a cântat muzică populară, a vorbit în patru limbi. I-a propus băiețelului care a cântat la higheghe cu tolcer să participle la concertele ei.

Alex Lucaciu este al patrulea finalist al sezonului 10 al emisiunii Next Star

Alex a cântat la higheghe cu tolcer și merge direct în finala Next Star

Next Star, un spectacol cu copiii talentați din România. Alex Lucaciu, de 10 ani, a fost primul concurent care a intrat pe scena Next Star, sâmbătă, 12 iunie. Îmbrăcat frumos, în costum popular el a cucerit imediat cu zâmbetul lui. Jurații s-au distrat minute în șir când au aflat cu se numește instrumental la care cântă. Higheghe cu tolcer, a spus băiatul, dar nimeni nu a înțeles ce a spus. Doar Loredana Groza a știut acest instrument specific bihorean. ”E vioară cu Goarnă!”, a lămurit vedeta.

Micul concurent a făcut spectacol și a câștigat inimile celor trei de la masa juriului. Dar nu doar acest lucru i-a făcut pe aceștia să-i ofere 3 de DA. „Când râde eu mor. Deci mor când râde”, a spus Ștefan Bănică despre concurrent.

După ce a terminat numărul și a fost felicitat, Loredana Groza l-a întrebat pe Alex Lucaciu dacă știe să cântă o anume melodie din zona Bihor. Copilul și-a luat imediat vioara cu goarnă în mână și a acompaniat-o fără cusur pe Loredana.

„Tu știi de când caut pe cineva la mine în concert să cânte la Higheghe. Vii?”, l-a întrebat Loredana. Băiatul nu a stat pe gânduri și a acceptat numaidecât oferta făcută de artistă. „De când a intrat pe scenă am simțit că se va întâmpla ceva fantastic”, a spus Loredana la testimoniale. Întrebat de Loredana dacă micuțul cântă pe bani, el a spus că nu. „Nu cânt pe bani, o fac din pasiune”, a spus micul interpret.

Concurenți talentați la Next Star

Printre copiii talentați prezenți la Next Star a venit și o fetiță de 7 ani, din Rusia. Micuța Bella a participat la cele mai mari show-uri din lume, a spus Dan Negru, prezentatorul emisiunii. Copila are un talent ieșit din comun: stăpânește opt dialecte și limbi. Pe scenă au fost translator care au demonstrate acest talent excepțional.

O domnișoară de 13 ani, Maria Ene le-a încălzit inimile celor trei jurați cu o interpretare impecabilă la voce și harpă. Loredana a fost atât de impresionată, încât a plâns și a cerut batiste.

Toate momentele de pe scena Next Star au fost încântătoare, dar ultima concurentă i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Filofteia Bârdeanu, de 8 ani, a interpretat un cântec popular perfect, iar jurații au felicitat-o numaidecât.

La finalul show-ului, Ștefan Bănică Junior a anunțat cine va merge direct în finală. Alex Lucaciu, ales ca fiind al patrulea finalist al sezonului 10 al emisiunii Next Star. Cel de-al doilea câștigător al serii poate fi votat de public pe aplicația A1. La vot intră doar concurenții care au primit 3 X DA. Cel care strânge cele mai multe voturi de la public, va merge în Finala de Popularitate.

Emoțiile au fost la cote maxime, la finalul ultimei ediții difuzate la tv din emisiunea Next Star 2021. Iar în urma jurizării făcută de Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, câștigătorul care este trimis în marea finală este micuțul Alex Lucaciu.


Brianna de 4 ani, a fost vedeta absolută la Next Star. Jurații au râs minute în șir

Dan Negru rămas fără replică în fața unui concurent Next Star