Alex Bodi a plecat pe urmele lui Nelson Mandela – Exclusiv

Alex Bodi a plecat pe urmele lui Nelson Mandela – Exclusiv
Cunoscut pentru escapadele sale de top, Alex Bodi și-a lăsat iubita acasă, să țină cursuri de machiaj, în timp ce el s-a dus cu „băieții” peste mări și țări, să facă bani.

Iubitiul Emei Uta, Alex Bodi a plecat pe urmele lui Nelson Mandela și se laudă cu asta. Nelson Mandela a fost primul președinte al Africii de Sud ales prin vot universal, într-un scrutin larg reprezentativ și cu participare multirasială. Alex Bodi a luat avionul acum câteva zile, pentru a ajunge în Africa de Sud, la Johannesburg. Asortat cum e de fiecare dată, a călătorit cu un set întreg de valize Louis Vuitton, apoi a ales cel mai scump apartament dintr-un hotel de  lux.

Controversatul om de afaceri nu s-a putu abține să nu se laude cu locul minunat în care a ajuns. El a filmat apartamentul Nelson Mandela, arătând celor de acasă care îndură frigul de acasă și visează să îi calce pe urme, ce înseamnă luxul și opulența, de la lobby-ul locuinței sale temporare, până în baie sau în dormitorul cu pat matrimonial gigantic. Ema Uta nu are decât să fier invidioasă că nu îl însoțește.

Alex Bodi a plecat pe urmele lui Nelson Mandela, să facă și mai mulți bani

Așa cum dezvăluie în postarea sa, Alex Bodi nu a plecat chiar în vacanță. Scopul călătoriei sale ține de afacerile cu Blockchain, în care este deja implicat. Drept pentru care are întâlniri și cine cu diverși antreprenori din același domeniu de activitate.

Alex Bodi este bine lansat în afacerile cu Blockchain, informațiile ieșind la iveală în contextul arestării sale în celebrul dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT Craiova.

Așa cum s-a aflat la momentul respectiv, Alex Bodi activa într-o companie specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Compania ar fi înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami. De asemenea, aceasta ar deține mine de aur și diamante în Africa, conform reclamei pe care și-o face.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre