Alex Bodi a scăpat de arest și a mers la TV. Ce a spus despre Gabi Bădălău este uimitor

Alex Bodi a scăpat de arest și a mers la TV. Ce a spus despre Gabi Bădălău este uimitor
Alex Bodi a ieșit din arest și a mers la TV. Acolo a vorbit despre fosta soție și iubitul acesteia, Gabi Bădălău. Ce a spus este uimitor.

Alex Bodi a scăpat de arest și a mers la TV. Afaceristul a vorbit despre despărțirea cu Daria Radionova, dar și despre Bianca Drăgușanu și iubitul acesteia, Gabi Bădălău. Bodi a clarificat cum stau lucurile între el și fosta logodnică, Daria. „Nu, de ce să sufăr? Nu există suferinţă. Cine a zis că m-a părăsit? Ea? Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ. Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. 

A zis că nu mai merge. I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe. Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc”, a mărturisit Bodi. 

Alex Bodi a scăpat de arest și a mers la TV. Ce a zis de fosta Nevastă și de Bădălău 

Afaceristul a tranșat și problema cu Bianca Drăgușanu. Acesta a spus că este problema lui dacă îi trimite flori, însă nu va face asta pentru că fosta lui soție are o relație, referindu-se la Gabi Bădălău. „Eu nu am voie să dau flori, nici direct, nici indirect. Ea este într-o relație, nu am de ce să-i trimit flori și da, dacă am vrut să-i trimit flori, i le trimit dacă vreau și simt, care este problema?! Nu mă avantajează pe mine cu nimic că este singură sau nu este singură. Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? 

Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic. Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei”, a mai spus afaceristul. 

Ce zice Bodi de Mădălina Ghenea, cu care l-au amestecat unii

Desigur că omul de afaceri a lămurit și cum stă situația cu Mădălina Ghenea. Bodi a declarat că nu are nicio treabă cu fotomodelul și că, într-adevăr, o consideră o femeie superbă din toate punctele de vedere și la care are ce să vadă. Bodi își asumă că i-a apreciat fotografiile.

„Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt. I-am zis că dacă le-am dat a fost pentru că aşa am vrut”.

Despre Daria Radionova: ”Nu cred că pot să spun că o mai iubesc”

Despre relația lui cu Daria Radionova, cea care l-a consolat în timpul arestului la domiciuliu, Bodi a spus: ”Nu există suferinţă. Nici nu vreau să fiu perfid sau ipocrit să zic că a fost ceva care se şterge cu buretele. Nu. Este o femeie ok, sufletistă, chiar am avut o impresie super bună despre ea. Mi-a fost alături, m-a susţinut. S-a interpretat că m-a susţinut ea financiar. Niciodată. Mi-a oferit într-adevăr ajutorul, dar nu am avut nevoie nici de un euro, nici de la ea, nici de la nimeni. Chiar vreau să subliniez. Nu cred că pot să spun că o mai iubesc”, a încheiat Alex Bodi. 

Foto: Facebook

S-a aflat de unde vine prostia. Un studiu științific arată ce alimente te transformă în prost