Alex Bodi poate începe noul an printr-o călătorie neplăcută. Procurorii îl pregătesc ceva

Alex Bodi poate începe noul an printr-o călătorie neplăcută. Procurorii îl pregătesc ceva
Alex Bodi a sperat că se poate face comod în propria locuință, după ce a petrecut Crăciunul în arest la domiciliu. Procurorii au însă alte planuri pentru afacerist.

Alex Bodi a petrecut Crăciunul în liniște după ce a fost eliberat din arestul preventiv și plasat în arest la domiciliu. Cu toate acestea, coșmarul nu s-a încheiat aici, deoarece procurorii vor să îl trimită pe afacerist înapoi în închisoare.

Procurorii îl vor pe Alex Bodi în spatele gratiilor

Procurorii DIICOT au introdus o acțiune la Tribunalul Dolj înainte de Crăciun, prin care solicită înlocuirea măsurii arestului la domicliu cu măsura de arestare preventivă. Solicitarea va ajunge pe masa judecătorilor pe data de 8 ianuarie și tot atunci aceștia vor da verdictul. Prin urmare, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea avea parte de o surpriză total neplăcută, după Sărbătorile de iarnă. 

Solicitarea procurorilor pentru a înlocui o măsură preventivă mai ușoară cu una mai grea se întocmește în general în cazul în care se constată că inculpatul nu a respectat termenii eliberării din arest preventiv sau dacă apar probe noi.

După plasarea în arest la domiciliu, Alex Bodi era obligat să se prezinte în fața autorităților de câte ori i se solicita, nu avea voie să părăsească localitatea în care se află localitatea de domiciliu și să nu comunice în nici un fel cu mai multe părți din proces.

Alex Bodi a petrecut Crăciunul alături de iubita lui, Daria Radionova

Alex Bodi a petrecut Crăciunul  alături de iubita lui, Daria Radionova și a postat pe rețelele de socializare fotografii realizate în locuința din Tunari. De asemenea, avocatul afaceristului, Cătălin Dancu, a dezvăluit că Alex Bodi urma să fie vizitat de fiicele lui, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.  Acesta a spus că Bodi are voie să se întâlnească sau să ia legătura cu oricine, conform legii, în perioada în care se află în arestat la domiciliu, mai puțin persoanele specificate de judecător, printre care și fosta lui soție, Iulia Silvia Sălăgean.

Pe data de 8 ianuarie, Tribunalul Dolj va judeca și contestația lui Alex Bodi în legătură cu măsurile asiguratorii. Este vorba de bani și bunuri de valoare ridicate din locuința lui Alex Bodi cu ocazia perchezițiilor. Valoarea acestora depășește cu mult prejudiciul de care vorbesc

Alex Bodi este inculpat într-un dosar de proxenetism, el fiind bănuit că face parte dintr-o rețea condusă de Adrian Tâmplaru, nașul său. Bodi susține că este nevinovat și că nu există dovezi serioase care să-l incrimineze în mod evident.

Piftia: un aliment sănătos. Ce beneficii are asupra organismului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp