Acum, Alex Bodi are avocat. Unul celebru, Cătălin Dancu. Maestrul a susținut, luni, o conferință de presă în care a încercat să contracareze cu documente acuzațiile aduse de procurori în referatul prin care au obținut de la instanță mandatul de arestare.

În procesul verbal de la percheziția din vila lui Bodi este trecut și un ceas de lux. Avocatul Dancu a oferit o explicație despre acest ceas, despre care a afirmat că nu-i aparține clientului său.

„Procurorii DIICOT au ridicat la percheziții, atenție, un ceas de 50.000 de euro, dar care nici măcar nu este al său. Este în realitate, probat cu acte fizice de achiziție, de către un asociat de afaceri al lui Alexandru Bodi. Deci ceasul respectivul este al unei persoane ce nu are legătură cu acest dosar penal. Acum omul își vrea ceasul înapoi”, a spus avocatul Cătălin Dancu.

Apărătorul susține că deținătorul ceasului nu este vizat de ancheta penală a DIICOT, iar în dosar nu ar exista niciun indiciu că ar face parte din gruparea destructurată de procurorii de la crimă organizată. Deci, omul își vrea ceasul cel scump și împrumutat înapoi.

Rollsul plătit în rate, de o prostituată

Numele lui Alex Bodi apare și într-un dosar de prostituție de la Cluj, unde DIICOT și magistrații au operat arestări în primăvara acestui an. În această anchetă există probe la dosar că mai multe fete, trimise de proxeneți în Germania și Austria, le trimiteau acestora sume mari de bani în conturi, urmare a activității lor, sau le achitau ratele la mașinile scumpe pe care aceștia și le cumpărau, scrie evz.ro.

Capii afacerii erau Cosmin Pop și Codin Pop. Între filele dosarului apare și informația că proxenetul Cosmin Pop, zis Sharpele Nebunu și-a cumpărat un autoturism de lux de la Nicolae Alexandru Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. Un Rolls Royce Wrait în valoare de 400.000 de euro, pe care îl vedeți în poza de mai jos.

”Ratele sunt achitate cu bani obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele Cristina P. și Alexandra G., trebuie observate transferurile de bancare. În continuare, arăt că din contul numitei Alexandra G. s-a transferat lui Bodi Alexandru Nicolae, în data de 14 august 2018 suma de 4.080 euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 … iar în data de 22.09.2019 s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935, se scrie în referatul procurorilor, citat de evz.ro.

 

Dezvăluire. Alex Bodi făcea bani dintr-un „Caritas” modern, care n-ar fi o escrocherie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp