Alex Bodi știe cum să facă uitate problemele penale din trecut. Fiicele lui „îl ajută” să-și spele imaginea

Alex Bodi știe cum să facă uitate problemele penale din trecut. Fiicele lui „îl ajută” să-și spele imaginea
Alex Bodi a avut ocazia să mai arate încă o dată ce părinte bun este.

Chiar dacă i se pot reproșa multe, iar acuzațiile din dosarul penal apasă greu asupra sa, Alex Bodi arată și o latură pozitivă: își iubește la nebunie fiicele, se implică în creșterea lor, le duce în vacanțe și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ele.

Zilele trecute, Ema Uta, care de fapt l-a însoțit pe Alex Bodi în Monaco, vacanță de lux unde au fost împreună cu fiicele bărbatului, Chaqueline și Selena, a început să posteze imagini din alte vacanțe exotice, cum ar fi Mexic sau Jamaica.

Internauții au fost pe fază și i-au replicat: „Nu erau la Monaco?” La momentul respectiv era deja pe drumurile patriei, după cum a arătat pe Instastory.

Bodi și-a dus ambele fetițe la Monaco și la Cannes, semn că vrea să le obișnuiască, de mici, cu lumea bună și cu viața scumpă. Reveniți acasă, Selena s-a întors la mama ei, iar Chaqueline, care trăiește în Spania cu mama sa, prima soție a lui Alex Bodi, a rămas cu tatăl său și a primit un frumos cadou.

În ultima zi la Monaco a fost plimbată ci o mașină de curse. Apoi a mai primit o surpriză:

I s-a spus să închidă ochii, iar când i-a deschis a primit o pufoșenie superbă: un cățel pomeranian. Micuța s-a emoționat teribil. Ema Uta s-a bucurat și ea de drăgălășenii și chiar a postat imagini cu fiica lui Bodi și cățelul. Pe de altă parte, Bodi are grijă să își responsabiliƶeze fiica. De acum înainte, aceasta va trebui să aibă grijă de necuvântător.

După vacanța în Franța cu fetele și iubita, pare că Alex Bodi are planuri din ce în ce mai serioase cu Ema, chiar dacă, până acum, cei doi aproape au evitat să posteze imagini cu ei împreună, sau, dacă au făcut-o, a fost la story-uri, de unde imaginile dispar peste 24 de ore.

Sursa foto: Instagram