Alexandra Stan, declarații incendiare despre soț. „M-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală”

Alexandra Stan, declarații incendiare despre soț. „M-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală”
Nu a știut nimeni că are iubit, iar vestea că Alexandra Stan s-a căsătorit a fost un șoc. Cine este bărbatul căreia i-a spus cu toată inima: Da.

S-a căsătorit în secret și spune că este cea mai fericită femeie. Pentru Alexandra Stan a fost dragoste la prima vedere.

Alexandra Stan, declarații incendiare despre soț. „M-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală”

Despre Alexandra Stan se poate spune că este cu adevărat o femeie împlinită. Are o carieră de vis și, de puțin timp și-a unit destinul cu cel al iubitului său. Cei doi au avut o nuntă secretă la Constanța, avându-i alături pe cei mai apropiați oameni. În exclusivitate pentru viva.ro, Alexandra a povestit cine este cel cu care-și împarte acum viața.

“Pisicul meu a fost pacientul lui”

Vedeta a declarat că actualul soț, Emanuel, a fost cel care a încercat să-l țină în viață pe Hercules, pisoiul pe care Alexandra l-a iubit enorm. Și, în momentul în care l-a văzut, a știut că el este alesul. „Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy.

Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social. Artista a fost clienta lui, el a consiliat-o pe partea de dezvoltare personală, dar și într-o altă privință. „Pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi…

Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri.

Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a spus blonda.

Primul care a rostit „Te iubesc” a fost Emanuel

Un alt lucru dezvăluit de artistă este faptul că primul „Te iubesc” a venit de la Emanuel și a impresionat-o foarte mult. „A fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a menționat aceasta. Cât privește momentul cel mai așteptat, al unirii în fața lui Dumnezeu, cântăreața a spus că a fost cununată de părintele său duhovnic, același care i-a unit pe sora și cumnatul său.

Sursă foto: viva.ro