Alexandra Stan, declarații incendiare. „Știam că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția”

Alexandra Stan, declarații incendiare. „Știam că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția”
Cinci luni. Atât a durat căsnicia Alexandrei Stan cu alesul inimii sale. De ce și-au spus adio?

A încercat să țină ascuns subiectul divorțului cât a putut de mult, dar acum Alexandra Stan a dat cărțile pe față.

Alexandra Stan, declarații incendiare. „Știam că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția”

Alexandra Stan a vorbit în premieră despre divorțul de Emanuel. Fanii și cei care o iubesc s-au prins de mult că cei doi nu mai sunt împreună, însă până acum nici unul dintre ei nu a confirmat nimic. La emisiunea lui Teo, Alexandra a venit să lămurească toată situația. De ce nu a funcționat căsnicia? Unul dintre motive e faptul că cei doi se certau zilnic și au ajuns la concluzia că relația lor e una toxică.

„Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic”

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț.(…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…)

Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții.”, a spus vedeta.

Să fie posibilă o împăcare?

Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, au rămas cei mai buni prieteni, dar nu se mai pune niciodată problema unei împăcări. Deși, niciodată să nu spui niciodată… „Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc.

Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumim: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție! Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să peirzi un om doar pentru că nu a fost să fie. (…) Nu zic nu niciodată. Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit atât de mult. Cred că și Emanuel e ok și am trecut cu bine.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil. Am prietene și e foarte greu. Mi-am dat seama că de fapt noi ne dorim super multe lucruri și toată lumea aspiră la carieră, bani. Mie mi se pare că cel mai greu în viața asta e să ai o familie.”, s-a destăinuit artista.

Sursă foto: instagram