Alexandra Stan s-a dezlănțiuit într-un show fierbinte. Imaginile nu mai au nevoie de comentarii

Alexandra Stan s-a dezlănțiuit într-un show fierbinte. Imaginile nu mai au nevoie de comentarii
Alexandra Stan a făcut furori la Neversea, unde a evoluat în acest weekend, după ce a apărut pe scenă cu fesele la vedere.

Publicul a fost cu adevărat în delir la vederea nurilor frumoasei Alexandra Stan care a interpretat, la scenă deschisă, inclusiv hiturile care au consacrat-o cu ani în urmă. vedeta a distribuit la secțiunea de Story a rețelelor de socializare imagini din backstage și din timpul machiajului, de unde toată lumea a putut vedea că a avut parte de un tratament dăm de o divă, eu fiind așteptată și servită cu Proseco.

Pentru seara concertului, Alexandra Stan a optat pentru o ținută care i-au pus în evidență trupul subțire și bine tonifiat. În vârstă de 33 de ani aceasta s-a prezentat într-o costum de jeans format din bustieră și niște pantaloni largi care aveau decupată în întregime zona feselor, și partea din față, astfel încât publicul s-a putut delecta cu nurii vedetei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Aceasta a făcut tot posibilul să prezinte un show fierbinte, astfel că, pe lângă ținuta incendiară a avut și o scenă în care sărută pe gură o altă artistă.

Alexandra Stan a făcut carieră în 2010

Originară din Constanța, Alexandra Stan este cunoscută ca solistă vocală și compozitoare. Ea s-a lansat cu single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009, melodia având un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite.

Solista și-a lansat albumul de debut în august 2011, numit Saxobeats. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20. Următoarele single-uri sunt „Get Back (ASAP)” și „1.000.000”.

Pe 4 iunie 2012 este lansată piesa „Lemonade”, înregistrând aproape 47.000.000 vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni. Single–ul ajunge numărul 1 în Bulgaria și intră în Top 50 în peste 8 țări. După un succes muzical inclusiv în Japonia, în anul 2015, Alexandra Stan este ofertată de Walt Disney Pictures să interpreteze rolul lui Inger, în cea de-a doua parte a peliculei de succes Atlantida: Întoarcerea lui Milo.

Sursa foto: Instagram