Alexandru Arșinel are stofă de afacerist, face bani din nisip

Alexandru Arșinel are stofă de afacerist, face bani din nisip
Dincolo de imaginea de la televizor sau de pe scena de teatru, Alexandru Arșinel are stofă de afacerist. El face bani și dintr-o activitate conexă, fără nicio legătură cu arta scenică.

Alexandru Arșinel deține o vilă de lux, dar în care nu locuiește, ci pe care o închiriază. Iar pentru ocuparea ei cere sume exorbitante. Iar oamenii plătesc.  Pentru eficiență, preferă grupurile. Îndrăgitul actor a descoperit încă de ani buni cum își poate crește considerabil veniturile, fără să miște un deget. Afacerea i-a ieșit de minune.

El și-a construit o casă de vacanță la malul mării în anul 2011, însă de ani buni nu mai ajunge să își petreacă vacanțele acolo. În plus, preferă să o închirieze și să câștige bani, dacă tot nu ajunge el să se relaxeze pe plajă, mai ales din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme, scrie Spynews.ro.

Casa de vacanță a celebrului actor se găsește în stațiunea 2 Mai, chiar pe falează și are vedere directă la Marea Neagră. De altfel, în zonă, și alte vedete dețin vile. Lângă vila de la 2 Mai a lui Alexandru Arșinel mai aveau vile și Stela Popescu și Sergiu Nicolaescu. După moartea lor, casele au rămas în posesia urmașilor de drept.

O vilă pe plajă, plină de facilități

Vila de la mare a lui Alexandru Arșinel se bucură de un imens succes în rândul turiștilor. Pe platformele online de profil, se pot găsi fotografii și detalii mai despre proprietatea actorului. Aceasta are o suprafață de 160 de mp, trei dormitoare, dar și o zonă de relaxare, precum și o mică grădină, o bucătărie complet utiliată, o zonă de luat masa, dar și o terasă cu grătar. Alte facilități oferite sunt aerul condiționat în toate camerele, acces la internet, televiziune, precum și parcare privată.

Acum câțiva ani, după un incident nefericit cu hoții, actorul a angajat o firmă de pază, care a instalat camere de luat vederi pentru a fi sigur că imobilul e în siguranță.

Cu cât se închiriază vila lui Arșinel din 2 Mai

Alexandru Arșinel își închiriază casa doar intergral, pentru a nu avea bătăi de cap. Prețul pentru o noapte de cazare este de 1000 de lei în extrasezon, iar în sezon ajunge la 1300 de lei.

De asemenea, el mai are o casă de vacanță și la munte, în Sinaia. Vila a fost  construită în 1993. Dar Alexandru Arșinel mai are alte trei case, una în Dolhasca, una în Crevedia și alta în București, vizavi de Palatul Cotroceni.

Sursa foto: Bookking.com