Fiul lui Pițurcă, în vizorul procurorilor din cauza lui Mario Iorgulescu

Fiul lui Pițurcă, în vizorul procurorilor din cauza lui Mario Iorgulescu
Fiul lui Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a fost încadrat ca martor în procesul în care Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, este judecat pentru omor.

Acesta din urmă a omorât un tânăr, în urma unui accident rutier, în 2019, produs în timp ce își conducea bolidul Aston Martin fiind drogat și beat la volan. Fiul fostului selecționer, Alexandru Pițurcă a ajuns și el să fie implicat în procesul prietenului său.

Cum a ajuns Alexandru Pițurcă în procesul lui Mario Iorgulescu

Alexandru Pițurcă a ajuns să fie implicat în procesul lui Mario Iorgulescu, deoarece este una din ultimele persoane cu care a vorbit acesta înaintea producerii accidentului. Cei doi au comunicat dintr-o discotecă, unde se afla și iubita lui Mario. Mai exact, ce Iorgulescu a apelat-o pe aceasta și a cerut să vorbească cu Alex. Acum autoritățile vor să întocmească filmul accidentului, l-au chemat pe Alexandru Pițurcă la audieri.

Fostul atacant al Stelei s-a prezentat la Tribunal miercuri, la data inițială a termenului. Procesul pentru omor al lui Mario Iorgulescu a fost amânat pentru o zi, după ce avocatul acestuia a recuzat judecătoarea. Pițurcă junior ar fi trebuit să apară azi în fața instanței, însă nu a făcut-o. Între timp, el s-a îmbolnăvit de Covid.

Mario Iorgulescu, „extras” din România, după accident

La câteva săptămâni după accidentul fatal din 2019, Mario Iorgulescu a fost scos din țară de către familia sa și internat într-o clinică de psihiatrie, unde se află și azi, el se plânge, mai nou, că are probleme cu capul din cauza unei căzături din copilărie. Și mai spune că i s-ar fi făcut terapie cu electroșocuri.

În momentul accidentului, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, la analize a reieșit că acesta era și sub influența halucinogenelor. Astfel a pierdut controlul mașinii. În urma impactului cu un Audi, șoferul acestuia, un tânăr abia trecut de 20 de ani, tatăl unui băiat de 4 luni și al unei fate de 6 ani, a murit.

Pe numele lui Mario Iorgulescu mai există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre