Cristina Ich despre relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele”

Cristina Ich despre relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele”
Ea e Cristina Ich, model și influencer celebru. El e Alex Pițurcă, fiul cel mare al fostului selecționer Victor Pițurcă. Au un copil împreună. Și o relație cu năbădăi.

Frumoasa Cristina Ich recunoaște că nu e deloc ușoară relația pe care, de trei ani, o oare cu Alex Pițurcă. Vedeta a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă și a vorbit cât se poate de sincer despre viața ei de familie.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine”, spune Cristina Ich.

Mesaj usturător pentru cârcotași

Cristina Ich a avut un mesaj și pentru toți cei are au spus că ea l-ar fi vrut pe Alex pentru că era celebru și cu bani. A povestit și că bărbatul nu îi face cadouri, singurul dar primit e o bijuterie, inelul de logodnă. Asta, dacă nu îl luăm în calcul pe fiul lor, Noah, darul cel mai prețios.

„Oamenii se referă la Alexandru de zici că are 250 de kilograme cel puțin, un metru și-o măslină. Alex e un bărbat frumos, adică un bărbat de 1,90, arată incredibil la aproape 40 de ani. Și Alex vreun generos nu e. Cadouri de la el? De la el am inelul de logodnă și la revedere.

Nu e cadou, că trebuia să mi-l dea. Dacă se termină vreodată definitiv să-l ia una să vadă cu ce se alege. Dar eu vă invit de pe-acum. Eu apreciez că nu e un tâmpit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta și nu mai știe de capul lui. El e foarte responsabil”, a explicat în timpul podcastului frumoasa.

Cristina Ich povestește cum a decis să facă un copil cu Pițurcă

Cristina Ich a spus și cum a venit pe lume fiul ei și al lui Alexandru Pițurcă. „Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere.

El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască”, povestește vedeta.

Recomandarile noastre