Frumoasa Cristina Ich a primit un dar neprețuit. Mai zice acum Oana Zăvoranu ceva de „mocangeală”?

Frumoasa Cristina Ich a primit un dar neprețuit. Mai zice acum Oana Zăvoranu ceva de „mocangeală”?
Cristina Ich a primit recent un dar neprețuit, cu care s-a lăudat pe Instagram. Mai zice acum ceva Oana Zăvoranu de mocangeală oare, după cât de mult a criticat-o pe Cristina?

Cristina Ich are o relație cu Alex Pițurcă de ceva timp, iar împreună au un băiețel pe nume Noah, în vârstă de 1 an și jumătate. Cu peste 800 de mii de urmăritori pe Instagram, Cristina Ich este influencer, însă nu îi place să publice prea multe poze cu fiul său. Ea și Alex Pițurcă locuiesc împreună, dar nu sunt căsătoriți. Recent, Cristina Ich a primit un dar neprețuit de la iubitul ei. 

Cristina a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere între ea și Pițurcă, iar după trei luni de relație a rămas însărcinată. ”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. 

După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a declarat Cristina Ich în cadrul unui podcast.

Cristina Ich a primit un dar neprețuit. Pițurcă i-a luat o brățară cu diamante 

Frumoasa influenceriță a primit anul acesta pentru Paște un cadou impresionant de la Pițurcă. Acesta nu se uită la bani când este vorba de Cristina, astfel că i-a cumpărat o brățară cu diamante. 

Cristina nu s-a putut abține și s-a lăudat pe Instagram, acolo unde a și arătat frumoasa bijuterie. „Bărbată-miu s-a gândit la mine de Paște. El m-a pus să aleg ce-mi doresc. Eu am zis că vreau o brățară. Îmi plac foarte mult diamantele”, a spus Cristina Ich pe Instagram. 

Foto: Instagram

Alergiile de primăvară. Ce trebuie să eviți