Alexiei Eram nu i-a venit să creadă. Mario Fresh s-a întrecut pe sine de data asta

Alexiei Eram nu i-a venit să creadă. Mario Fresh s-a întrecut pe sine de data asta
Andreea Esca și Alexia Eram sunt în culmea fericirii. Tânăra a terminat și studiile și a devenit și șoferiță cu acte în regulă.

Alexiei Eram i se citește bucuria pe față. Pentru că s-a terminat cu școala și cu stresul permisului de conducere, vara asta va fi doar a ei.

Alexiei Eram nu i-a venit să creadă. Mario Fresh s-a întrecut pe sine de data asta

Alexia Eram a răsuflat ușurată. A avut loc și festivitatea de absolvire a facultății, unde părinții i-au fost alături și, recent, a devenit și șoferiță. „Am absolvit acum doi ani, doar că a fost pandemie și nu am putut face fizic ceremonia și acum am fost în Londra. A fost foarte frumos. Acum am luat și permisul și facultatea, gata. Au venit toți acolo să mă susțină”, a dezvăluit Alexia Eram.

„Am așteptat-o cu un buchet de flori și petale de trandafiri prin cameră”

E drept că iubitul Mario Fresh nu a putut fi alături de ea, pentru că a muncit, însă tânărul s-a revanșat pe măsură. El i-a făcut o surpriză nesperată, iar Alexia a rămas fără cuvinte.

„Am așteptat-o cu un buchet de flori și petale de trandafiri prin cameră, cum se face pentru o fată care a fost descurcăreața și a terminat facultatea”, a spus Mario Fresh.

Mario a dat-o de gol: de câte ori a făcut școala de șoferi

Fiica Andreei Esca și-a dorit enorm să obțină permisul de conducere și a spus în emisiunea lui Măruță cât poate să fie de fericită că a obținut 23 de puncte la proba teoretică. „Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat”, a declarat Alexia Eram.

Puțină lume știe însă că Alexia a făcut școala de șoferi de trei ori, chiar dacă a trecut din prima ambele examene. A existat și un motiv extrem de bine întemeiat: nu a avut timp și a preferat să capete experiență.  „Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea”, a explicat Mario Fresh.

Sursă foto: instagram