După o separare cu scandal, Alin Oprea de la Talisman are toate șansele să înceapă o viață nouă. Ce s-a întâmplat în viața lui.

Alin Oprea e liber ca pasărea cerului. „Am fost tratat ca un sclav pe plantație”

Gata, Alin Oprea a răsuflat ușurat. S-a terminat divorțul de Larisa, femeia care i-a fost alături timp de 22 de ani. Alin așteaptă acum hotărârea judecătorească, dar și partajul de un milion de euro.  Cei doi au avut un divorț cu scandal.

„Am fost trădat, încornorat, jecmănit”

„Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate. Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot”, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, „încornorat”, „jecmănit” și tratat ca un „sclav pe plantație”, ceea ce este inadmisibil.

Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viață. Și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe nisip mișcător’, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!”, a mărturisit Alin Oprea pentru Playtech.

„A fost o magie între noi”

Alin e sigur că alături de noua sa iubită, Medana, va avea o viață așa cum și-a dorit-o dintotdeauna. ”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Aș fi văzut o femeie destul de frumoasă, carismatică și deșteaptă, dar poate nu aș fi perceput că este îngerul meu păzitor și invers.

Când ne-am văzut prima dată eram la un eveniment și când ne-am văzut nu a fost acea chimie, a fost o lumină, ceva special. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna. Și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi.

Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar. Nu mi-am pus foarte multe întrebări, intuiția mea mi-a spus că acesta este drumul, iar în momentul în care eu am rămas destul de ”maidanez”, Medana a fost lângă mine în cele mai grele momente din viața ea”, a mai spus Alin Oprea.

Sursă foto: cancan

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp