Ritualul de la care Alin Oprea si iubita sa nu se abat niciodată

Ritualul de la care Alin Oprea si iubita sa nu se abat niciodată
Alin Oprea și iubita sa, Medana, trăiesc o poveste de dragoste ca în povești și nu contenesc să-i mulțumească Domnului pentru tot ce le-a dat.

Alin Oprea și Medana vor sta în această vară pe litoral, unde concertează artistul. Artistul a dat relații intime despre relația cu iubita sa.

Ritualul de la care Alin Oprea si iubita sa nu se abat niciodată

Într-un interviu acordat Viva, Alin Oprea a spus lucruri intime din relația pe care o are cu Medana. Artistul a afirmat că cei doi au un ritual de care țin mereu cont: merg în fiecare dimineață cu picioarele goale, pe nisip. De asemenea, cei doi meditează pe nisipul fin și înoată zilnic în piscina hotelului.

„Câteodată alergăm cu picioarele desculțe pe țărmul mării, jucându-ne și râzând ca doi copii”

„Dimineața noastră pe litoral începe odată cu răsăritul soarelui, de care dorim să ne bucurăm în fiecare zi pe malul mării. Cu această ocazie, realizăm cât de simplu este, de fapt, să fii fericit și cât de multe ne oferă viața. Ce e mai importat decât să fii norocos că trăiești o nouă zi, să fii sănătos, să iubești și să fii iubit?

Câteodată alergăm cu picioarele desculțe pe țărmul mării, jucându-ne și râzând ca doi copii. Câteva minute de odihnă întinși pe nisip, pe care noi ne dorim să le considerăm „meditație”. Însoțită de o respirație specială Yoga (Pranayama) de încărcare energetică, încheie mica noastră ieșire în aer liber, înainte de micul dejun. Iubesc de mic înotul, așa că nu ratez o zi să nu fac câțiva km în piscină”, a afirmat Alin Oprea.

„Evit total zahărul rafinat, excesul de sare și grăsimi săturate”

Pe de altă parte, Alin a amintit că are mare grijă și la dietă, pentru că vrea să-și păstreze imaginea, consumă multă apă și vitamine naturale. Dar merge și la sala de forță. „Mesele, în general, sunt lejere, fără o încărcătură prea mare de carbohidrați sau proteine, încercând să nu am o dietă de înfometare dar nici de suprasaturație.

Am All Inclusive în resortul unde locuiesc, și tentația de a exagera cu mâncarea este destul de mare. Evit total zahărul rafinat, excesul de sare și grăsimi săturate și mă hidratez foarte bine (cam 4 litri de lichide pe zi). Dieta aș putea spune că este una preponderent Mediteraneană, echilibrată.

Eu suplimentez zilnic cu Multivitamine și Minerale, Vitamina C, Magneziu și Omega 3. Ca regulă generală, încerc să-mi ascult corpul, pentru că el știe cel mai bine de ce are nevoie. Fac analize amănunțite de sânge aproape în fiecare lună, iar o dată la 3-6 luni donez sânge. (…)

Prefer să merg la sala de forță la orele amiezii (…). Antrenamentul meu durează 2 ore și este foarte intens. Au trecut demult vremurile în care folosirea greutății propriului corp era suficientă (…) Aș putea face abdomene toată ziua ca și cum aș face o plimbare prin parc, fără să obosesc prea tare.

Ca să obțin rezultate în continuare, mă antrenez cu greutăți destul de mari (Bodybuilding). La un calcul simplu, cred că ridic peste 20 Tone (2.000 kg) în cadrul unei singure sesiuni. Încălzirea este din punctul meu de vedere esențială, pentru a nu avea loc accidentări și pentru a proteja coloana vertebrală și articulațiile. De peste 4 ani am spus un NU hotărât consumului de alcool și al altor obiceiuri dăunătoare”, a mai spus Alin Oprea.

Sursă foto: cancan

 

 

Recomandarile noastre