Fosta soție a lui Alin Oprea lansează acuzații. Ce le face artistul copiilor

Fosta soție a lui Alin Oprea lansează acuzații. Ce le face artistul copiilor
În plin proces e divorț, Larisa Uța, fosta soție a lui Alin Oprea, lansează acuzații. Ce spune femeia că le face artistul copiilor lor.

Alin Oprea și Larisa Uța se află în plin proces de divorț. Cei doi s-au separat după 23 de ani de relație, iar în februarie au avut prima înfățișare de divorț. Al doilea termen va avea loc pe 26 aprilie, iar solistul de la Talisman speră ca atunci să se finalizeze divorțul. Larisa însă nu se lasă încă. Fosta soție a lui Alin Oprea lansează acuzații. Totul are legătură cu copiii cuplului. 

Alin Oprea și Larisa au doi copii, o fată în vârstă de 18 ani și un băiat în vârstă de 21 de ani. La un moment dat, Alin declara că de când s-a despărțit de cea care i-a fost soție, relația cu cei doi copii aproape că nu mai există. ”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a spus Alin Oprea, la Antena Stars.

Fosta soție a lui Alin Oprea lansează acuzații. La mijloc sunt chiar copiii

Larisa însă nu a tăcut în fața acestor acuzații, ci a întors foaia. Femeia a povestit la Antena Stars că de fapt lucrurile ar sta exact invers, iar Alin Oprea ar fi cel care își ignoră fata și băiatul. „“Am fost foarte afectată după proces. Trebuie să conștientizăm că trebuie să mergem amândoi mai departe. Nu vreau să comentez dacă a dat sau nu un semn copiilor. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună, Larisa!» Nu era prea mult ceea ce ceream. Tot timpul găsește motive că nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei”, a mărturisit femeia la Antena Stars. 

În ceea ce privește partea financiară, fosta lui Alin Oprea spune că se descurcă bine, căci are un job bine plătit. „Eu sport am început să fac la opt ani. După care am intrat la liceul sportiv, după care am făcut Facultatea de Sport, după care am făcut toate specializările sportive, asta până când m-am căsătorit și m-am reprofilat. Dar din 2014 m-am reîntors la ce îmi place, iar reacțiile cliențiilor mei au fost întotdeauna pozitive.

Antrenor personal sunt din 2014, am deschis o sală în București, după care, de când am plecat la Londra, am vândut sala, iar acolo am făcut ce-mi place. Acolo a fost o perioadă grea, pentru că restricțiile sunt dure, nu am putut face decât activitatea online. Eu acum am doar clienți privați, oameni care-și permit un antrenament privat, acasă. Telefonul meu este mereu deschis, vorbim în fiecare secundă despre sport și nutriție. Un om normal, care are un job de 1.000 și ceva de lire nu-și poarte permite un antrenor personal”, a încheiat Larisa. 

Foto: Facebook

Adio, vacanțe în Seychelles și Malta! La întoarcere se stă în carantină. Lista țărilor „periculoase”