Alin Oprea, îndrăgostit lulea. La 50 de ani, o iubește ca-n filmele indiene pe apetisanta Medana. Foto WoW

Alin Oprea, îndrăgostit lulea. La 50 de ani, o iubește ca-n filmele indiene pe apetisanta Medana. Foto WoW
Alin Oprea, jumătatea fostei trupe Talisman, a împlinit 50 de ani. Este mai fericit ca oricând, după cum mărturisește, fiindcă și-a întâlnit marea iubire.

”Eu m-am trezit în sânul unei familii noi”, a declarat artistul cu ceva timp în urmă, după ce s-a aflat de divorțul său de Larisa, plecată cu cei doi copii ai lor în Anglia. A fost o despărțire urâtă, cu multe acuze, cuvinte grele, partaj cu scandal. Cei doi copii ai lor, studenți, și-au învinuit și ei tatăl și au spus că rup orice legătură cu el.

Alin Oprea și-a găsit liniștea lângă Medana și cei doi copii ai ei, o fetiță și un băiat. Așa s-a trezit în mijlocul unei familii noi, în urmă cu doi ani. Iubit și tată a doi copii mici. A spus de multe ori că această nouă relație l-a ajutat să depășească momentele traumatizante din timpul divorțului, să se echilibreze emoțional.

Artistul și-a mărturisit public și marea iubire pe care o trăiește alături de Medana, o tânără brunetă și frumoasă pe care nu prea a expus-o vreun an de zile, ținând secretă relația. Apoi, după ce fotoreporterii i-au surprins de câteva ori în public, a acceptat să vorbească desprea ea, să posteze fotografii împreună de la diverse evenimente.

Într-un interviu pentru click.ro a vorbit și despre noua sa familie.

„Relaţia cu Daria şi Darius – copiii Medanei, a început foarte natural şi continuă în aceeaşi manieră. Parcă ne cunoaştem dintotdeauna. Sunt nişte tineri extraordinari: frumoşi, deştepţi şi independenţi, cu personalităţi foarte puternice (nu se lasă influenţaţi de nimeni şi de nimic în afară de propria conştiinţă).

Eu îmi doresc să fiu un prieten şi un confident al lor. Îi susţin în tot ce-şi doresc să facă şi chiar mă implic personal atunci când este nevoie. Cu Darius de exemplu mergem împreună la sala de sport, facem pregătire la matematică, ieşim în oraş etc.

M-am bucurat chiar şi în această vară aglomerată de prezenţa lor la mare, unde în afară de clasicele bălăceli la piscină, m-au însoţit şi la câteva dintre evenimentele mai importante”, a declarat artistul.

Sărbătoare în doi, de ziua lui Alin

Cântărețul și-a anunțat fanii, vineri, că a împlinit 50 de ani și că e extrem de fericit fiindcă a întâlnit marea iubire. El a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj și multe fotografii despre cum a petrecut cu Medana ziua sa specială. În jurul lor totul e aurit. Au sărbătorit cu șampanie și tort în cadrul intim, de acasă.

„Viața mea abia acum începe cu adevărat! #Recunostință##Iubire##fericire! Am avut nevoie de 50 de ani să pot înțelege ce înseamnă fericirea, iubirea și o viață trăită în armonie și echilibru alături de un om care m-a făcut să renasc, să mă redescopăr și să îmi cunosc adevarata valoare. Mulțumesc!”, a scris Alin Oprea.

Calul de pe șemineu numără ceasurile iubirii dintre artist și Medana.

Medana i-a transmis și ea urările obișnuite, dar l-a descris fanilor pe omul lângă care trăiește.

„La mulți ani, Alin Oprea!
Un moment unic și atât de emoționant! Mă bucur enorm că destinul a făcut în așa fel încât acest moment special al vieții tale în care împlinești 50 de ani, să îl petrecem împreună. Ai ajuns la vârsta cea mai importantă din viața unui om. Vârsta la care ai devenit mai înțelept și mai puternic, vârsta la care poți iubi necondiționat, vârsta la care ai devenit un alt OM. Un om frumos, extrem de valoros, binecuvântat cu un talent incomensurabil dar care și-a păstrat sufletul de copil.

Sufrageria lui Alin Oprea este desprinsă din filmele de la Bollywood. Luxul și opulența par să-l atragă pe îndrăgostit, știind că un pahar de șampanie bună ajunge la inima oricărei femei. Cu atât mai mult la cea a Medanei.

Sunt atât de mândră de tine! Sunt fericită că am un astfel de partener cu care pot păși prin tumultul vieții fără teamă, cu entuziasm și cu zâmbetul pe buze. Îți doresc tot ceea ce sufletul tău are nevoie.

Binecuvântări divine să se reverse mereu asupra ta. Cu aleasă prețuire, devotament, admirație și multă dragoste, îți doresc un sincer și călduros la mulți ani, din toată inima!”