Alina Sorescu rupe tăcerea. Ce se întâmplă cu mariajul său cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu rupe tăcerea. Ce se întâmplă cu mariajul său cu Alexandru Ciucu
Nu i-a plăcut niciodată să-și pună viața pe tavă. De când soțul său a fost prins cu o femeie, Alina Sorescu nu are liniște. Vedeta a spart gheața.

Nimeni nu știe ce este acum între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Pentru că toată lumea vrea să știe adevărul, artista a dat prima declarație.

Alina Sorescu rupe tăcerea. Ce se întâmplă cu mariajul său

A fost dintotdeauna o persoană căreia i-a plăcut să-și trăiască viața dincolo de luminile scenei. Din păcate însă, numele Alinei Sorescu este acum pe buzele tuturor. Motivul? Soțul său a fost văzut în București cu o altă femeie.

Dacă acesta are sau nu o relație extraconjugală, nu s-a aflat până în acest moment. Ca să mai aplaneze situația, Alina Sorescu a dat primele declarații. Invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, moderată de Cristi Brancu, vedeta a fost foarte discretă.

„Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol”

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a mărturisit blonda, potrivit click.ro.

„Eu simt că sunt mai puternică după pandemie

Chiar dacă românii se așteptau să afle mult mai mult de la Alina, ea a vorbit doar despre reușitele sale pe plan profesional. „Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie.

Mi-am văzut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a afirmat Alina Sorescu.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre