Alt cântăreț condamnat pentru consum de droguri. Când a fost prins, s-a luat la harță și cu polițistul

Alt cântăreț condamnat pentru consum de droguri. Când a fost prins, s-a luat la harță și cu polițistul
Artiștii noștri pare că nu se rețin de la anumite plăceri vinovate. Unii mai sunt și prinși asupra faptului, iar atunci se lasă cu scandal. Cel puțin așa a fost tot timpul când  anumite povești au devenit publice.

Încă un cântăreț  a fost condamnat pentru consum de droguri. Este vorba de Mircea Eremia, care acum are mari probleme cu legea. Cunoscutul artist fost prezentator de televiziune a fost condamnat. El a fost prins sub influența drogurilor în mod repetat, a scris Playtech.ro.

Tânărul de 24 de ani trebuie acum să își ispășească pedeapsa în urma unui ultraj care s-a produs după ce artistul a consumat substanțe interzise. Artistul a fost implicat într-un scandal de proporții care s-a finalizat la tribunal.

Fratele Alinei Eremia este acuzat de ultraj pe fondul consumului de droguri pe care l-ar fi practicat ani la rând. Fostul prezentator de televiziune trebuie să plătească 4.000 de lei amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe lângă această sumă, a mai primit și șase luni de detenție cu suspendare. Pentru a rămâne în libertate, el se va afla timp de doi ani, sub supraveghere.

Ce e obligat să facă Eremia ca să nu ajungă după gratii

Codul Penal stabilește condițiile prin care artistul poate să rămână în libertate după plata amenzii penale. Conform sursei citate, artistul Andrei Eremia trebuie să:

să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Ilfov, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea acestuia;
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care
depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
d) să comunice schimbarea locului de muncă;
e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă

Cum a primit artistul o sentință așa ușoară

Poate vă întrebați de ce a scăpat Mircea Eremia cu așa o pedeapsă ușoară. Până la urmă 4000 de lei nu e o sumă importantă. Iar faptul că nu va intra după gratii nu poate decât să îl bucure. S-a ajuns aici pentru că el  și-a recunoscut faptele în fața autorităților. Acest lucru e menționat și în sentința care stipulează că e vorba de o „Condamnare cu acord de recunoaştere”.

Sursa foto: Instagram