EXCLUSIV

Rețete și Vedete a aflat, în exclusivitate, cine va conduce Serviciul de Comunicare și Relații publice din Primăria Sectorului 5.

Este vorba de o jurnalistă de la Digi 24, care, vreme de doi ani a fost reporterul acreditat la Guvern pentru acest post de televiziune. După instalarea oficială a primarului, fosta jurnalistă Alexandra Georgescu va fi numită director de comunicare al primarului Cristian Popescu Piedone.

Săptămâma trecută, Alexandra Georgescu a făcut anunțul că părăsește postul Digi24, lăsând în urmă presa pentru o funcție în administrația publică. A motivat că, după vreo 8 ani în televiziune, la Național Tv și Digi24, simțea nevoia să facă și altceva. S-a ivit oportunitatea prin propunerea primarului Piedone și a acceptat-o, având convingerea că va face ceva util pentru cetățeni: le va comunica pe înțelesul lor toate deciziile și actele administrative ale primăriei.

Faptul că s-a specializat atâția ani pe zona deciziilor guvernamentale, dar și pe zona economică, o face pe Alexandra Georgescu să fie optimistă că va reuși în noua misiune și că mesajele ele vor ajunge și vor fi înțelese cu ușurință atât de locuitorii cartierelor Rahova și Ferentari, cât și de cei din zonele Cotroceni și Kogălniceanu.

Contactat telefonic, noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu a vrut să ne confirme printr-o declarație clară alegerea Alexandrei Georgescu, dar nici nu a infirmat informația pe care o deținem. A spus că își formează o echipă puternică și profesionistă, care include și foști jurnaliști, o echipă capabilă să lucreze alături de el pentru schimbarea în bine a întregului sector pe care îl va administra „conform principiilor umaniștilor” și a experienței lui de peste 20 de ani în administrația publică.

Un alt fel de Cheesecake Japonez

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri