Amber Heard e mamă singură. Iubita din trecut a dispărut din peisaj

Amber Heard e mamă singură. Iubita din trecut a dispărut din peisaj
Prietena lui Amber Heard, Bianca Butti, cea care a intrat în peisaj în timpul procesului dintre actriță și fostul soț derulat în 2020 în Marea Britanie, este de negăsit în timpul procesului de defăimare care se desfășoară acum, în Virginia, între vedeta din „Aquaman” și Johnny Depp.

Heard, în vârstă de 35 de ani, și Depp, în vârstă de 58 de ani, sunt fost implicați într-o bătălie juridică în ultimele săptămâni, fiecare zi aducând o avalanșă de noi acuzații. Bianca Butti, actriță și cineast profesionist stabilită în Los Angeles, este ultima iubită cunoscută a lui Amber Heard, care s-a declarat bisexuală.

În decembrie anul trecut au apărut primele informații potrivit cărora cele două nu mai formează un cuplu. Butti și Heard s-ar fi întâlnit aproape doi ani, începând-și relația în ianuarie 2020. „Au început ca prietene și s-a transformat în ceva mai mult”, a declarat o sursă pentru Us Weekly la acea vreme.

În trecut, Amber Heard a avut legături romantice cu Vito Schnabel, cu regizorul argentinian Andy Muschietti și cu Elon Musk. La scurt timp după aceea a început să se întâlnască cu Bianca Butti. Aceasta suferă de cancer, de câțiva ani.

Anul trecut, Amber Heard a devenit mamă

În timpul relației lor, mai exact în iunie anul trecut, Amber Heard a anunțat, pe Instagram, că a devenit mamă a unei fetițe pe nume Oonagh Paige Heard. Se presupune că aceasta ar fi fost născută de o mamă surogat.

„Sunt atât de încântată să împărtășesc această veste cu voi. În urmă cu patru ani, am decis că vreau să am un copil. Am vrut să o fac în condițiile mele. Acum apreciez cât de radical este pentru noi, ca femei, să ne gândim în acest fel la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinului nostru.

Sper să ajungem la un punct în care să fie normalizat să nu-ți dorești un inel pentru a avea un pătuț”, a scrie vedeta la prima postare în care a distribuit fotografia fiicei sale.

Fiica lui Amber Hearda împlinit un an

Fiica lui Amber Heard avea două luni când a fost prezentată lumii. Așa cum reiese dintr-o postare a actriței de acum trei săptămâni, micuța tocmai a aniversat primul ei an de viață, în luna aprilie. „Fiica mea s-a născut pe 8 aprilie 2021.

Numele ei este Oonagh Paige Heard. Ea este începutul restului vieții mele”, a mai detaliat Amber Heard, scrie Thetealmango.com. Numele mijlociu al fetiței a fost dat în onoarea regretatei mame a lui Heard, Paige Heard, care a murit în 2020.

Sursa foto: Instagram