Amber Heard strânge bani pentru avocați și despăgubiri: vinde ieftin, nu mai ține la preț

Amber Heard strânge bani pentru avocați și despăgubiri: vinde ieftin, nu mai ține la preț
În urma procesului de defăimare pe care i l-a intentat fostul soț, Johnny Depp, și pe care l-a pierdut, Amber Heard are nevoie urgentă de bani. Se pregătește să-i scoată din piatră seacă, dar rapid.

După ce a pierdut procesul de calomnie deschis de Johnny Depp, instanța a decis că Amber Heard trebuie să îi plătească actorului despăgubiri în valoare de 10,3 milioane de dolari. Pentru că încă mai poate ataca sentința, a reziliat contractul cu fosta avocată și a angajat doi „grei” în domeniu. Axelrod și Jay Ward Brown o vor asista pe Amber Heard în apelul ei împotriva fostului soț.

Într-o declarație, Amber a spus că are deplină încredere în noua echipă, precum și în instanță – presupunând că speța va fi rejudecată și nu va trebui să plătească cele 10,4 milioane de dolari, scrie Harpers Bazaar. Totuși, actrița e conștientă că dacă pierde procesul, va avea de achitat daunele către Johnny Depp, plus onorariile consistente ale avocaților. Așa că se pregătește să adune bani.

Amber Heard a scos la vânzare și mașina primită cadou de la Elon Musk

La finele lunii iunie, Amber Heard a decis să își vândă autoturismul Tesla Model X (evaluat la 130.000 de dolari) pe care l-a primit cadou de la Elon Musk. Povestea mașinii e puțin complicată.  În timpul procesului, Depp a susținut că Heard l-a înșelat cu Musk și, deși acest lucru nu a fost confirmat, Amber și Elon s-au întâlnit cu siguranță, făcând publică relația lor la scurt timp după despărțirea ei de Depp.

Mai mult, recent au apărut dezvăluiri care validau prezența miliardarului la petrecerile deocheat cu tinere, droguri și alcool pe care le organiza actrița în diverse locații, și unde avea invitați pe unii dintre cei mai bogați oameni din America.

Decizie radicală, Amber Heard și-a vândut vila din deșert, foarte ieftin

Un adevărat chilipir, așa poate fi considerată tranzacția prin care Amber Heard a decis să părăsească deșertul, cel puțin partea de sud a Californiei. Casa din Yucca Valley, despre care s-a zvonit de multă vreme că i-ar aparține a fost vândută recent pentru 1.050.000 de dolari.

Suma e aproape ridicolă, în comparație cu sumele cu care își tranzacționează, de obicei, vedetele, proprietățile. Lovite de amprenta celebrității, acestea își cresc valoarea de piață instantaneu. Nu și când  proprietarul se grăbește să încaseze niște bani de pe urma lor.

Proprietatea a fost achiziționată în 2019 printr-un trust anonim, pentru Amber Heard, cu puțin peste 570.000 de solari, scrie TMZ.com. Acum vila din Yucca Valley are un nou proprietar.  Jurnaliștii TMZ au luat legătura noul proprietar al vilei, iar acesta a confirmat  că a cumpărat casa actriței, în sensul că reprezentanții ei s-au ocupat de tranzacție pentru aceasta.

Odată cu vânzarea, Amber pleacă de aici cu aproape dublu față de ceea ce a plătit pentru casă acum 3 ani, un profit brut de aproximativ 480.000 de dolari, mai arată sursa citată. Chiar și așa, avocații ei spun că nu își permite să plătească daunele stabilite în urma procesului cu Johnny Depp, iar situația ei financiară este destul de precară.

Sursa foto: Instagram, TMZ.com