Amintirile lui Columbeanu despre iubita cu 40 de ani mai tânără. Îi plăcea să o privească atunci când…

Amintirile lui Columbeanu despre iubita cu 40 de ani mai tânără. Îi plăcea să o privească atunci când…
După despărțirea de Monica Gabor, Irinel Columbeanu și-a încercat norocul cu o altă frumusețe autohtonă.

Mulți au știu despre povestea de iubire dintre Columbeanu și o tânără căreia îi putea fi tată.

Irinel Columbeanu recunoaște de ce s-a despărțit de Oana Cojocaru. Declarații șocante despre iubita cu 40 de ani mai tânără

Fetele tinere au fost mereu fleblețea lui Irinel Columbeanu, dar norocul n-a ținut prea mult. După ce a divorțat de Monica, afaceristul a început o relație de dragoste cu Oana Cojocaru, mai tânără decât el cu 40 de ani, pe care a cunoscut-o pe litoral, în timpul unui concurs de Miss. În cartea sa, „Chintesența”, fostul miliardar a povestit tot ce nu s-a știut despre povestea lui de iubire.

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că din cauza distanței nu avea nicio prietenă”, scrie acesta, potrivit Playtech.

„Fu foarte impresionat de câtă grijă ea avu de el până îl puse pe picioare”

Cei doi au hotărât de comun acord să se mute din Izvorani într-un apartament luxos din București, de pe Calea Victoriei. Le-a fost bine o perioadă, însă au intervenit și certuri, iar în urma unei discuții aprinse, tânăra a vrut să-l părăsească.

„Petreceau din ce în ce mai multe nopți în București, în apartamentul de pe Calea Victoriei. În decembrie se și certară, adică ea cu el, vru să plece de tot la mama ei, la Brașov, dar el nu o lăsă și îi propuse, în schimb, să se mute amândoi la apartament, după Revelion. Fu ultimul petrecut acolo. Până să fie remediat, frigul de acolo pe el îl doborî la pat, fu foarte impresionat de câtă grijă ea avu de el până îl puse pe picioare.

Când altădată el aproape că nu mai putea păși, ea ținu să-l însoțească la medic și să-l aștepte, chiar neprimită în cabinet. Iri nu știa ce să mai creadă (…). Lui Iri îi plăcea să o privească atunci când își punea la geam bărbia-n palme și admira cu încântare ca de copil de la înălțime luminile orașului”, sunt rânduri din cartea lui Columbeanu.

Sursă foto: libertatea