Amor ghebos între o tânără doctoriță și octogenarul parapsiholog de la OTV. S-a terminat totul cu ajutorul Poliției

Amor ghebos între o tânără doctoriță și octogenarul parapsiholog de la OTV. S-a terminat totul cu ajutorul Poliției
Noi detalii au apărut, joi, în dosarul cunoscutului parapsiholog Lucian Iordănescu. Așa cum știți, octogenarul a fost reținut de polițiști pentru șantaj. Femeia, cu 53 de ani mai tânără decât el, cu care a avut o relație întinsă pe mai mulți ani, e un personaj cunoscut al lumii medicale din capitală.

Relația dintre o tânără doctoriță, în vârstă de 28 de ani, și  parapsihologul de la OTV, de 81 de ani, s-a terminat cu ajutorul Poliției. Potrivit surselor Știripesurse.ro, aceasta este medic la un cunoscut spital de copii din Capitală. Când nu a mai putut să scape de iubitul ei, care începuse să o șantajeze din momentul în care aceasta a dorit să încheie relația, doctorița s-a adresat polițiștilor.

Lucian Iordănescu, parapsihologul care apărea constant la OTV, a fost reținut miercuri, 8 decembrie, și apoi arestat de instanță pentru șantaj și violarea vieții private. El este acuzat că, în timp ce îi era pacientă, a manipulat-o și a determinat-o, în timpul ședințelor de terapie, să întrețină relații sexuale cu el. Totodată, aceasta susține că Lucian Iordănescu ar fi obligat-o să îi pozeze dezbrăcată. De asemenea, tânăra le-a mai spus polițiștilor că, pe durata relației, a fost supusă la abuzuri fizice, psihice, sexuale și emoționale.

Iordănescu îi promitea evoluție spirituală prin tehnici ezoterice. Chipurile ca să îi poată studia aura, acesta îi cerea fotografii în ipostaze indecente. În momentul în care tânăra a hotărât să pună capăt relației, parapsihologul octogenar a amenințat-o că va face publice toate fotografiile și că le va arăta inclusiv părinților și vecinilor ei.

Parapsihologul șantajist Lucian Iordănescu a fost arestat

„Miercuri, 08 decembrie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private. La data de 23 iulie a.c. o femeie, în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, după ce, un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și ar fi avut o relație de concubinaj cu acesta, ar fi constrâns-o ulterior să continue relația prin diverse moduri.

Astfel, la data de 31 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat și condus pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție.

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul ar fi amenințat că va face publice imaginile compromițătoare cu persoana vătămată, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau.

În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, față de acesta, ieri, fiind luată măsura reținerii de către polițiștii Secției 16, ulterior magistrații dispunând, măsura arestului preventiv.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale”, au declarat reprezentanții Poliției. Joi, cunoscutul parapsiholog de la OTV din anii 2010-2011, Lucian Iordănescu, a mers în baston, în fața instanței unde a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa foto: Captură YouTube / OTV