Azi e ziua lui Dan Diaconescu. Faimosul jurnalist a împlinit o vârstă și pune ceva la cale

Azi e ziua lui Dan Diaconescu. Faimosul jurnalist a împlinit o vârstă și pune ceva la cale
Celebrul Dan Diaconescu e fericit astăzi. Își serbează ziua de naștere și își face planuri pentru viitor. Tot ce a fost rău a trecut.

Chiar dacă încă mai persistă interdicția de a desfășura vreo activitate ce ține de presa scrisă sau audio-video, Dan Diaconescu nu se lasă. Are gânduri mari.

Azi e ziua lui Dan Diaconescu. Faimosul jurnalist împlinește 54 de ani. Ce pune la cale

9 decembrie este o zi specială pentru Dan Diaconescu, pentru că împlinește 54 de ani. Celebru patron al OTV-ului vrea să revină cât mai repede pe sticlă și s-a pus pe treabă. Acesta are interdicție până pe 4 martie 2025 să apară în presa scrisă sau audio-video, dar sursele spun că se pregătește să obțină o reducere.

Până atunci însă, și-a înființat o academie online, unde îi va învăța pe tineri tot ce trebuie să știe despre internet, digitalizare și cryptomonede. Are tot dreptul să fie profesor, iar cine vrea să-i calce pe urme are acum toate șansele. Mai ales că o oră de curs este între 100-300 de lei.

Cele mai celebre momente de la OTV

Cei care îl iubesc pe Diaconescu și-l așteaptă ca pe pâinea caldă, nu vor uita însă care au fost cele mai celebre situații în care acesta a fost implicat de-a lungul vremii. Un moment șocant a fost cel în care, luptătorul K1, Tolea, invitat des de prezentator în emisiunile sale, l-a luat pe sus pe moderator și l-a pus într-un tomberon.

Elodia l-a făcut milionar

Sursele spun însă Dan Diaconescu ar fi ajuns milionar în urma serialului cu Elodia Ghinescu, o celebră avocată de la Brașov, a cărei dispariție nu a fost elucidată nici în acest moment.

Interviurile cu Băsescu

Cât privește interviurile cu fostul președinte al României, Traian Băsescu, prezentatorul a reușit să ia caimacul tuturor televiziunilor.

Rămâne de văzut ce va pune la cale moderatorul, dar așa cum îl știe toată lumea, cu siguranță revenirea lui va fi una cu totul și cu totul spectaculoasă.

Sursă foto: pagina de media