Amorurile lui Gheorghe Gheorghiu. Dar și despre ce a primit de ziua lui de la iubita din America

Amorurile lui Gheorghe Gheorghiu. Dar și despre ce a primit de ziua lui de la iubita din America
Gheorghe Gheorghiu, născut pe 1 ianuarie 1954, și-a serbat ziua de naștere în Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii, alături de Gabriela Băncescu, femeia pe care a cerut-o în căsătorie în ziua de Crăciun.

EXCLUSIV

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela au petrecut, alături de mai mulți prieteni, dintre cadourile primite, cu siguranță cel mai mult i-a făcut plăcere, mai ales gustativ, tortul dăruit de logodnica sa.

După o viață de veșnic înamorat, cuceritor notoriu, Gigi, cum îi spun prietenii, sau Bivolul, cum era ”alintat” cu niște ani în urmă de presa mondenă din România, pare să-și fi găsit, în sfârșit acea iubire coaptă, care să-i asigure liniștea după o viață aventuroasă și tumultoasă. După ce a avut iubite și cu 25 și chiar 33 de ani mai tinere decât el, iată că trubadurul de succes și-a închinat inima unei doamne, acum în vârstă de 53 de ani, așadar cu doar trei ani mai mică.

Gabriela Băncescu, născută în Brașov, la fel ca și Gigi Gheorghiu, este o femeie care și-a luat destinul în propriile mâini de tânără. În 1995 a emigrat în Statele Unite, în New York City, unde s-a angajat ca ospătăriță la un restaurant românesc, Transilvania. A muncit din greu si cu seriozitate. Peste ani a devenit manger al restaurantului, apoi a preluat afacerea. Bine determinată, Gabriela și-a extins afacerea și a mai deschis două restaurante. Romanian Garden și Harmony Terrace.

În urmă cu cinci ani, Gabriela s-a cunoscut cu Gheorghe Gheorghiu, între cei doi legându-se o prietenie frumoasă, care s-a transformat, în timp, într-o poveste de iubire.

De Crăciun, Gigi a cerut-o de soție pe Gabriela, punându-i acesteia pe deget un frumos inel de logodnă. Cei doi intenționează să-și oficializeze relația anul acesta.

Astfel, lungul șir de relații, de mai scurtă sau mai lungă durată, pe care le-a avut Gigi Gheorghiu de-a lungul vieții, se întrerupe acum. Pare-se, pentru totdeauna.

Femeile din viața lui Gigi Gheorghiu, poreclit „Bivolul”

Interpretul de muzică folk, a cărui cântec ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”(compus, în 1993, de Roxana Popescu) este considerat a fi una din cele mai frumoase piese de dragoste din muzica românească. De altfel, se pliază perfect pe Gigi, care a fost la viața lui un cuceritor de poveste.

Apropiați ai cântărețului spun că Gheorghiu ar fi avut peste 1.000 de femei la viața lui. Oricâte ar fi fost, dintre acestea, câteva i-au marcat existența, aducându-i fericire sau, dimpotrivă, făcându-l să sufere. Poate cea mai importantă a fost Camelia (foto), femeia care i-a dăruit și unicul copil, până în prezent, Andra-Ștefania, acum o foarte frumoasă tânără, în vârstă de 32 de ani.

Fosta soție a lui Gheorghiu este stabilită de 20 de ani, împreună cu Andra-Ștefania (foto), în San Francisco, California.

 

Gheorghiu și-a părăsit nevasta, cu mulți ani în urmă, pentru Anca Țurcașiu, relația lor făcând, la acea vreme, deliciul presei de scandal din România. Relația dintre cei doi devenise subiect sauvuros chiar și printre artiști, în timpul turneelor de pe Litoral.

După năbădăioasa relație cu Anca Țurcașiu, în 2013, Gheorghiu a fost la un pas să se însoare, fusese fixată și nunta, cu Iulia (foto), o tânără cu 25 de ani mai mică decât el. Tentativă eșuată.

O altă relație, care l-a marcat pe Gigi Gheorghiu, relație vehiculată prin presa veche, a fost cea cu Florentina Ban, o tânără frumoasă, fiică de primar în Roșiori. În galeria noastră, ea apare în fotografia alb-negru, realizată de autorul acestui text în 1995, pe când tânăra urma cursurile unei agenții de manechine și fotomodele din București.

Și  Florentina, ca și Anca Țurcașiu, cu un temperament vulcanic și de o gelozie devastatoare, îi făcea, trubadurului, zile fripte în perioadele petrecute la mare, când artistul se afla cu lunile în turneu pe Litoral. Gigi, care nu a fost deloc ușă de biserică, cu o slăbiciune față de femei care i-a adus multe belele, era urmărit pas cu pas de frumoasa Florentina, nu de puține ori artistul găsindu-și scăparea fugind, prin hotelurile în care era descoperit, din balcon în balcon.

Recomandarile noastre