Cântăreața Analia Selis a divorțat de soțul ei, Răzvan Suma. Artista a decis să facă totul public. Cunoscută drept una dintre cele mai discrete prezențe din showbiz, cântăreața de origine argentiniană a surprins recent cu o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat, artista anunțând că s-a separat de soțul ei.

Ea forma o familie cu violoncelistul Răzvan Suma, încă din 2004. Cei doi, ambii în vârstă de 43 de ani, au împreună doi copii (foto), Noa (9 ani) și Tiago (8 ani). „Viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost”, a fost mesajul artistei.

Poveste de dragoste ruptă din telenovele

Povestea de dragoste dintre Analia și Răzvan a fost desprinsă din telenovele. Ea, din Tucuman, un oraș din nord-estul Argentinei, el, din Cluj, amândoi artiști, s-au cunoscut la Conservatorul din Boston. El studia violoncelul acolo, iar ea lua lecții de canto.

S-au îndrăgostit dintr-o privire, după ce el a surprins-o printr-o ușă care se închidea, așa cum avea să povestească la începutul relației. Au urmat discuții legate de mutarea argentiniencei în România, iar clujeanul a convins-o după ce i-a arătat „raiul pe pământ”, în perioada sărbătorilor de iarnă.

În anul în care s-au căsătorit, Analia a participat la Cerbul de Aur, unde a urcat pe podium, ca reprezentantă a Argentinei, ocupând locul al treilea. Timbrul cald și plăcut a transformat-o curând într-una dintre artistele preferate ale românilor. Apoi solista și violoncelistul au făcut o nuntă dublă, la Cluj și în Tucuman.  Începutul vieții lor de părinți a fost marcat de o dramă cumplită: Analia a pierdut o sarcină chiar în ziua de Crăciun, în 2009.

„Am avut nevoie de un an intim”

Vestea separării de violoncelistul Răzvan Suma i-a șocat pe fanii artistei. Pentru a clarifica totul, Analia Selis s-a destăinuit pe rețelele de socializare: „Anul trecut, pe 1 Decembrie m-am despărțit de fostul meu soț. La toți cei care de atunci până acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea sa vă spun ca nu am putut sa vorbesc despre acest subiect.

Ca sa evit întrebări despre o „posibila împăcare” aș vrea să vă spun că în ceea ce mă privește nu există drumul înapoi”. Artista a vorbit și despre cum a fost primul ei an de femeie divorțată. ”Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă alături de Noa și Tiago. La toți cei care trec printr-o despărțire aș vrea să vă spun că timpul trece și cu siguranță viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost”, a mai spus Analia Selis.

Declarație de dragoste pentru…

Cântăreața nu se gândește să plece din țara sa adoptivă: „Nu m-am gândit nicio clipă să plec din România, nici înainte nici atunci când m-am despărțit și nici acum. România este o țară care mi-a dăruit și îmi daruiește în continuare foarte mult, așa că anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”.

Până atunci, artista dezvăluie că mai e într-o mare dragoste: Ionuț (foto). „Prima mea iubire în CrossFit”, a dezvăluit Analia Selis, alături de o fotografie în care bărbatul menționat apare la bustul gol. Ionuț este antrenor de CrossFit, disciplină sportivă cu care Analia Selis își umple timpul între concertele de tango și care o ajută să își întrețină silueta.

Sursa foto: Instagram

Rețeta lui Nicolai Tand pentru tartar de somon cu hrean

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri