Anamaria Prodan, amenințată de Reghecampf cu dosarul medical. „Este pușcărie foarte multă. El și-a pierdut toate mințile…”

Anamaria Prodan, amenințată de Reghecampf cu dosarul medical. „Este pușcărie foarte multă. El și-a pierdut toate mințile…”
Anamaria Prodan și Reghecampf sunt la cuțite. Noul antrenor de la Neftchi Baku vrea să se sustragă de la plata pensiei alimentare? Ceva nu sună bine.

Anamaria Prodan nu mai suportă ce se întâmplă în ultimele luni și vrea să-l pună la punct pe Reghecampf pentru totdeauna. A trecut la amenințări.

Anamaria Prodan, amenințată de Reghecampf cu dosarul medical. „Este pușcărie foarte multă. El și-a pierdut toate mințile…”

Invitată în podcast-ul lui Luis Lazarus, afacerista a venit cu alte declarații șocante. Ea susține că fostul soț i-ar fi luat și dosarul medical și amenință că-l va publica. Fără să se gândească că ar putea avea mari probleme.

„Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical”

„Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a declarat Anamaria Prodan la podcast-ul lui Luis Lazarus.

Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro

De asemenea, Anamaria Prodan spune că antrenorul nu a fost mulțumit cu decizia instanței de a plăti pensie alimentară și a făcut recurs. „Laurențiu a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro.

Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord. A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic. «Trimite ce vrei, când consideri tu», i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile. Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram