Luis Lazarus face pasul cel mare. Justițiarul se face bărbat de casă

Luis Lazarus face pasul cel mare. Justițiarul se face bărbat de casă
Luis Lazarus se poate considera un bărbat fericit. Are o iubită frumoasă, o carieră așa cum și-a dorit, așa că nu-i lipsește decât un singur lucru.

Cu doar câteva ore în urmă, Luis Lazarus a spus ce hotărâre a luat. E momentul să o facă și pe asta.

Luis Lazarus face pasul cel mare. Justițiarul se face bărbat de casă

A rupt România în două atunci când apărea la televiziunea OTV, iar de atunci a început să fie cunoscut ca și Justițiarul. După o căsnicie care nu i-a adus ce și-a dorit, Luis Lazarus a divorțat, dar și-a găsit fericirea puțin mai târziu în brațele Andreei Lazăr. Cei doi au o poveste de dragoste ce pare fără sfârșit, așa că Justițiarul a luat decizia definitivă. Se însoară.

„Eu îmi găsesc cam greu <<Nașul>>”

I-am spus de mult că o iau de nevastă! Dar mereu se petrece ceva! De data asta de vină e pandemia! Însă până la urmă ne iese de o nuntă! Trebuie să mai găsim și nași! Eu îmi găsesc cam greu “Nașul”! Să mai caut! Veniți și voi?, a afirmat Lazarus pe pagina sa de Facebook.

Actuala iubită a fost domnișoara de onoare a fostei soții

De cele mai multe ori, divorțurile sunt precedate de scandaluri. Nu același lucru s-a întâmplat în cazul lui Lazarus, care a rămas în relații foarte bune cu fosta soție, Antoanela. Mai mult, iubita sa și fosta soție sunt prietene foarte bune, iar Andreea i-a fost domnișoară de onoare la nuntă acum câțiva ani.

”Avem o relaţie foarte apropiată, ţinând cont că avem un băiat împreună. Chiar şi după ce ne-am separat, eu şi ea  am rămas în relaţii bune. Nunta a avut loc sâmbătă. Andreea, iubita mea, i-a fost domnişoară de onoare. Antoanela îşi programase totul cu cinci luni în urmă.

Nu avea cum să amâne totul, din cauza evenimentelor tragice din ultima săptămână (n.r. incendiu Colectiv). De asemenea, noi ne petrecem concediile împreună, toţi patru, eu cu Andreea, ea cu actualul soţ (n.r. Nicolae Leonard). Toate vacanţele sunt planificate, iar în unele merg şi copiii”, a afirmat Luis Lazarus, într-un interviu din 2015.

Sursă foto: Facebook

 

 

Recomandarile noastre