Bat clopote de nuntă. Un afacerist celebru face cununia religioasă la Ierusalim

Bat clopote de nuntă. Un afacerist celebru face cununia religioasă la Ierusalim
Cu siguranță că nici o vedetă a României n-a excelat la capitolul nunți ca acest afacerist. Și totuși, mai vrea să ajungă încă odată în fața altarului.

S-a căsătorit de nenumărate ori și vrea să o mai facă încă odată. Pentru că femeia care îi este alături merită tot ce e mai frumos.

Bat clopote de nuntă. Un afacerist celebru face cununia religioasă la Ierusalim

După o căsătorie presărată cu multe despărțiri și tot atâtea împăcări cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană iubește din nou. Acesta și-a găsit acum câțiva ani femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna și vrea să-și unească destinul cu al acesteia și în fața lui Dumnezeu. El e convins că de data asta va face marele pas pentru ultima dată. Până atunci însă, trebuie să termine toate problemele pe care le are cu fosta soție.

Nunta urmează, bineînțeles că facem, păi sunt tânăr”

„Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr. Dar încă nu am terminat probleme cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a declarat Silviu Prigoană, într-o emisiune.

Pentru că vor să-și trăiască liniștiți momentul, Silviu și Mihaela au hotărât că evenimentul cel mai frumos din viața lor să aibă loc la Ierusalim.

„Spune că sunt fata lui mult visată”

La rândul său și Mihaela Prigoană a declarat că cei doi trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste și această relație e tot ce și-a putut dori. „Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim.

El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a declarat Mihaela, pentru un post de televiziune. Silviu Prigoană și Mihaela s-au logodit în Las Vegas în 2016 și s-au căsătorit, în mare secret, chiar pe data de 8 martie.

Sursă foto: click

Recomandarile noastre