Mișcare strategică pentru Lili Sandu. Unde a ajuns vedeta

Mișcare strategică pentru Lili Sandu. Unde a ajuns vedeta
O vară perfectă începe, în fiecare dimineață, alături de cea mai tare gașcă! Cove, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt pregătiți să aducă cei mai cunoscuți invitați, dar și cele mai interesante provocări. Săptămâna trecută a fost una aniversară, iar Sore a revenit în gașcă pentru a serba cei 6 ani.

Acum e rândul altei vedete să facă pasul; asistăm la o mișcare strategică pentru Lili Sandu. Acum, gașca verii este completată de Lili Sandu. Actriță cunoscută, cu o experiență vastă în televiziune și, recent devenită, o mămică superbă, Lili este pregătită să aducă voia bună și energia în fiecare dimineață!

Mișcare strategică pentru Lili Sandu

Înaintea acestei săptămâni, Lili declară: „Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc în studioul de la Vorbește Lumea, de data asta ca și co-prezentator. Am absentat motivat o perioadă cam lungă din fața camerelor de filmat și nici că nu se putea mai bine să încep decât cu Gașca Vorbește Lumea la PRO TV. O să fie o săptămână suuuuper fun, vă garantez asta și abia aștept să ne bem cafeaua împreună!

Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poți să stai liniștit că voi fi cel mai minunat co-prezentator! :)) Abia aștept să ne revedem”. Nu ratați, de luni până vineri, o nouă săptămână alături de cea mai tare gașcă, în direct la PRO TV, de la ora 10:30!

Lili Sandu e mămică

Lili Sandu a avut o viață amoroasă tumultoasă. Frumoasa vedetă a reușit să cucerească o listă lungă de bărbați, cu care a avut și relații. Deși unele de scurtă durată, altele mai lungi, Lili Sandu a reușit să se bucure de iubirea partenerilor și a învățat care este tipul de bărbat pe care și-l dorește drept soț pentru toată viața. Astfel, vedeta a ajuns la Silviu Țolu.

Anul trecut, la 40 de ani, vedeta a anunțat, chiar de Ziua Îndrăgostiților, că a rămas gravidă cu soțul ei în vârstă de 28.  Cei doi au devenit pentru prima dată părinți. Silviu a cerut-o în căsătorie pe Lili chiar de ziua ei. Cei doi au un băeiețel, Thomas.

Sursa foto: ProTV

Fulgy, decizie halucinantă. Nu-l mai vrea pe Ioniță de la Clejani în viața lui

Recomandarile noastre