Anamaria Prodan, cu inima frântă: „Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe”

Anamaria Prodan, cu inima frântă: „Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe”
Sătulă până peste cap de întrebări și răspunsuri, Anamaria Prodan a luat decizia finală. Impresara are inima frântă, dar nu depune armele.

I-a ajuns toată nebunia din ultima lună și vrea să trăiască liniștită. Anamaria Prodan a făcut o mișcare la care nu s-a gândit nimeni.

Anamaria Prodan, cu inima frântă: „Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe”

Anamaria Prodan vrea să trăiască liniștită. Povestea cu divorțul de Laurențiu Reghecampf i-a dat viața peste cap și vrea să ia o pauză de la toată nebunia. În consecință, Anamaria Prodan și-a luat copiii și a plecat din România. A ales să se retragă în Dubai, unde să poate să-și tragă sufletul după o perioadă deloc simplă pentru ea. Vedeta s-a mutat în apartamentul său super luxos dintr-un complex imobiliar din Dubai, Downtown Residence, care se află vizavi de celebrul Burj Khalifa.

Vrea să audă doar motorul mașinii sale

”Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost până acum”, ar fi spus vedeta unor prieteni. Într-un interviu pentru Digi Sport, blonda a mărturisit că trăiește în lux, așa cum a făcut o viață întreagă. Dar în acest moment își dorește să audă doar ”motorul mașinii sale” și râsul copiilor săi.

„Îmi doresc să stau puțin în liniște”

”Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini și râsul și buna dispoziție a copiilor mei.

În rest, să se ducă pe pustii. (…) Sunt în apartamentul meu, nu am cerut și nu cer nimic nimănui. Am o viață pe care nimeni nu prea și-o imaginează.  Credeți că am timp să verific nume de …. nici nu știu cum să le numesc, că-s niște nefericite. Mă întrebați dacă am vorbit cu ele?

Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice.  Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria i-a bătut obrazul și lui Becali

Pe de altă parte, Anamaria Prodan i-a dat peste nas și lui Gigi Becali, mărturisind că ar trebui ”să-i fie rușine pentru mizeria” făcută soțului ei. ”Vreau doar să trăim, eu și copiii mei, departe de aceste mizerii. Departe de golănia lui Gigi Becali, departe de cei care nu au făcut decât să distrugă o muncă de o viață.

Să-i fie rușine pentru mizeria pe care a făcut-o față de Reghe. I-a stricat reputația, meseria și demnitatea. Pentru mine este un zero barat, care niciodată nu va avea parte de respectul pe care familia mea îl are”, a mai spus Anamaria.

Sursă foto: okmagazine, antena sport

 

 

Recomandarile noastre