Nimeni nu a deslușit misterul podului unde câinii se aruncă în gol. Portal către o altă dimensiune?

Nimeni nu a deslușit misterul podului unde câinii se aruncă în gol. Portal către o altă dimensiune?
În categoria celor mai misterioase locuri de pe pământ se înscrie și podul Overtoun. Orice câine care pășește pe acel pod se aruncă în gol.

Începând din anii 1950 și până în prezent, câinii care ajung pe podul Overtoun se aruncă în gol, fără nici un motiv. Ce să se întâmple oare acolo?

Portal către o altă dimensiune. Nimeni nu a deslușit misterul podului unde câinii se aruncă în gol

Construit în anul 1895, lângă Dumbarton, Scoția, podul Overtoun rămâne unul dintre lucrurile în fața cărora oamenii de știință ridică neputincios din umeri. Și asta pentru că nimeni nu a putut să înțeleagă de ce orice cățel care calcă pe acel pod, se aruncă imediat în gol.

O explicație ar putea cea dată de psihologul canin, dr. David Sands, care a ajuns la o concluzie după ce a studiat fenomenul. Se pare că în acea zonă ar exista o mulțime de nurci, iar câinii sunt pur și simplu copleșiți de mirosul puternic. Drept urmare, fără să-și dea seama, se aruncă de pe pod.

Sunetul straniu

Pe de altă parte, există și o altă teorie potrivit căreia ceva din zonă ar produce un sunet ciudat, pe care doar câinii îl pot percepe. În plus, cercetătorii au afirmat că e posibil ca și podul să aibă o acustică anume, dat fiind faptul că există acolo mai multe relee de telefonie. Sunt însă și voci care spun că pe podul Overtoun ar fi un portal către o altă dimensiune.

Asta pentru că patrupedele sar doar dintr-un singur loc de pe pod. Se pare însă că cele mai afectate rase de câini sunt collie și retriever, adică cei cu nasul lung. Indiferent de ceea ce spune lumea, un lucru e clar. Nimeni nu a putut până acum să spună cu adevărat ce se întâmplă în acest colț al lumii.

Sursă foto: omofon

Recomandarile noastre