Anamaria Prodan dă vestea mult așteptată. Fanii Ionelei Prodan au fiori pe șira spinării

Anamaria Prodan dă vestea mult așteptată. Fanii Ionelei Prodan au fiori pe șira spinării
Când vine vorba de Ionela Prodan, Anamaria nu se uită la bani și pune la bătaie sume imense.

Anamaria Prodan face orice îi stă în putere ca numele mamei sale să nu fie uitat. Iată la ce s-a gândit.

Anamaria Prodan dă vestea mult așteptată. Fanii Ionelei Prodan au fiori pe șira spinării

Într-un interviu pentru Fanatik, Anamaria Prodan a povestit despre planurile sale de viitor, afirmând că va face un festival în memoria regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan. Pentru că își dorește enorm ca numele mamei ei să devină un brand, ea a ales ca locul să fie cel unde s-a născut artista, Dăbuleni.

”Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand. De aceea, am și pus la punct ideea de a face un festival în memoria ei, la Dăbuleni. Va fi un festival uriaș, un festival în care se va cânta muzică populară românească și la care să participe toate numele mari din domeniu.

Vorbesc cu autoritățile din Dăbuleni, să vedem cum vom face pe parte de organizare. Festivalul are nevoie de un spațiu potrivit, trebuie să găsim și niște sponsori, vreau să aduc toate televiziunile și să vedem cine va transmite și live evenimentul.

Sunt chestiuni financiare la mijloc, va fi nevoie de mulți bani pentru ca rezultatul să fie pe măsura numelui mamei mele”, a mărturisit afacerista.

Anamaria vrea să-i facă și un muzeu

Dar Anamaria nu se oprește aici și vrea să-i facă Ionelei și un muzeu și să se ocupe și de vinul care-i poartă numele. ”Eu am păstrat toate lucrurile, toate obiectele mamei mele. Tot, ii, costume populare, alte obiecte cu mare însemnătate, vorbim de câteva sute de mii de euro ca valoare.

Normal, le voi dona pe toate pentru muzeul pe care vrem să îl deschidem la Dăbuleni. (…) Sper să reușesc anul acesta, din recolta de acum, dacă nu, cu siguranță, anul viitor o voi face. Vreau un vin roșu, sec, așa cum îi plăcea mamei, un vin de lux care să poarte numele Ionela Prodan”, s-a destăinuit vedeta.