Anamaria Prodan, despre cum a vrut să-l transforme pe Reghecampf într-un domn. A ieșit un monstruleț care ”și-a lăsat familia pe drumuri”

Anamaria Prodan, despre cum a vrut să-l transforme pe Reghecampf într-un domn. A ieșit un monstruleț care ”și-a lăsat familia pe drumuri”
Un fel de pasărea Phoenix, care odată la câțiva ani, se reinventează. Așa a fost văzută Anamaria Reghecampf de Mihai Ghiță, prezentatorul podcastului În oglindă, unde vedeta și-a spus sufletul pe tavă.

Nu i-a fost ușor să trăiască 17 ani lângă un om ca Laurențiu Reghecampf dar a crezut că iubirea învinge tot. Uneori, drumul vieții e greu.

Anamaria Prodan, despre cum a vrut să-l transforme pe Reghecampf într-un domn, dar și cum el ”și-a lăsat familia pe drumuri”

Laurențiu Reghecampf a spus că a trăit o viață grea lângă ea. Și Anamaria Prodan a recunoscut că mariajul lor a fost unul destul de dificil. Și asta pentru că bărbatul în familie a fost întotdeauna fiica Ionelei Prodan care hotăra tot ce trebuie făcut. Iar acest lucru se pare că l-a deranjat mult pe antrenor, care a preferat să plece la o altă femeie.

„Nu mai vreau să fiu bărbatul, nu mai vreau să iau decizii. Am obosit”

„L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară.(…) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!. (…)

Nu mai vreau să fiu bărbatul, nu mai vreau să iau decizii, nu mai vreau să cresc pe nimeni, dar vreau să trăiesc. Am obosit. (…) Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme”, a spus Anamaria Prodan.

„Lumea lui a fost mereu acea lume. Cu femei ușoare, cu alcool, cu lucruri mici, care te vor canaliza spre derizoriu”

Anamaria spune că a trecut peste șocul despărțirii de bărbatul căruia i-a dat tot ce a avut mai bun, dar sufletul încă nu s-a liniștit. Își dorește însă să trăiască frumos, așa cum nu a făcut-o până acum și să se bucure de viață. Vedeta spune că a avut o încredere oarbă în antrenor, drept dovadă că niciodată în 17 ani nu a verificat conturile. Și când a făcut-o, a avut un șoc…

(…) Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri. Poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile, plățile, nimic. (…) Nu trebuie să primească copilul tău poze din cluburi de noapte cu amanta. Ai în mine un dușman pe viață. De ce? Pentru că nimeni nu are voie să facă un copil să sufere. (…)

„Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați”

„Lumea lui a fost mereu acea lume. Cu femei ușoare, cu alcool, cu lucruri mici, care te vor canaliza spre derizoriu. Nu am verificat niciodată conturile în 17 ani. Și când am făcut-o, toți banii erau transferați către femei ușoare. (…) Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbati. Ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri”, s-a destăinuit afacerista.

„Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie și pe al doilea”

Anamaria susține că poate a greșit atunci când nu a lăsat un bărbat să o aleagă, ci a făcut ea primul pas, afirmând că și pe primul soț și pe Reghecampf i-a cerut în căsătorie. „Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns. Și în alea cinci minute cât am pledat, fiind avocat de meserie, am spus ce vreau.

Te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta? Ai 24 de ore să te gândești. Și lui Reghecampf i-am spus: vreau un băiat acum. Tu vezi cine sunt, trebuie să crești. Era în liga a doua atunci și nu mai putea să joace fotbal la nivel mare. (…) Dar vreau să înveți să vorbești, să înveți să taci. (…) El a fost proiecția mea a ceea ce vroiam să am lângă mine, un bărbat puternic. (…)”, a susținut Anamaria.