Laurențiu Reghecampf a dat chix și la Neftchi Baku. Viitorul nu sună bine pentru antrenor – dezvăluiri bombă

Laurențiu Reghecampf a dat chix și la Neftchi Baku. Viitorul nu sună bine pentru antrenor – dezvăluiri bombă
Laurențiu Reghecampf nu are noroc în carieră. Ce se va întâmpla cu antrenorul dacă va pleca de la Neftchi Baku.

Mulți au fost convinși că Reghe va face o figură frumoasă la Neftchi Baku, dar n-a fost deloc așa. Oare ce va urma?

Laurențiu Reghecampf a dat chix și la Neftchi Baku. Viitorul nu sună bine pentru antrenor

Potrivit informațiilor oferite de presa azeră, e posibil ca Laurențiu Reghecampf să-și ia adio și de la echipa de fotbal Neftchi Baku, unde nu a reușit să facă ceea ce și-a propus. Există zvonuri că acesta ar fi dorit la FCSB, însă Gigi Becali spune că nu poate să rupă contractul, în plus știe că acesta ar avea un salariu de un milion și jumătate de euro pe sezon. Numai că presa azeră spune că salariul fostului soț al Anamariei Prodan ar fi de trei ori mai mic, adică el ar lua doar… 480.000 pe sezon.

”Un număr șocant (n.r. salariul expus de Gigi Becali). Patronul clubului din România, care a spus că se află în căutarea unui antrenor principal după demisia lui Nicolae Dică, a recunoscut că Reghecampf este un antrenor valoros. Totuși, a subliniat că este dificil din punct de vedere financiar ca acest lucru să se realizeze”, au spus jurnaliștii din străinătate.

Reghecampf nu vine la FCSB

Din punctul de vedere al lui Gigi Becali e mult prea greu ca Reghe să vină la echipa patronată de el. ”El are echipă, el antrenează, cum să-l iei de acolo? Poți să-l iei de acolo? Are salariu mare, un milion și jumătate. O să vedem, o să iau un antrenor, dar ce să fac? Să mă duc la antrenamente? Să iau un televizor să mă uit la ce fac? Să zic că a făcut doar o oră și jumătate? Nu ai pe cine să aduci, că nu știu să facă. Se dau deștepți, inteligenți, că au văzut ei la Klopp sau Mourinho și vor să facă tactică.

„Hagi mi-a zis ‘Vreți fotbal? Jucați fotbal, faceți cu mingea până…

Bă… Doar ăia pot să facă tactică. Mi-a spus cineva, nu-i mai dau numele că mi-a zis să nu mai spun, că a făcut un antrenor 45 de minute tactică. I-a enervat pe jucători, că nu le arde lor de tactică, le arde de fotbal. Cele mai bune antrenamente sunt cu mingea, așa mi-a zis jucătorul ăsta. Hagi mi-a zis ‘Vreți fotbal? Jucați fotbal, faceți cu mingea până…!”, a declarat Gigi Becali, la Proarena.