Anamaria Prodan face o mutare importantă înainte de primul termen de divorț! Nu vă așteptați la așa ceva

Anamaria Prodan face o mutare importantă înainte de primul termen de divorț! Nu vă așteptați la așa ceva
Mai sunt doar câteva zile până când Anamaria Prodan va ajunge la tribunal în prima înfățișare pentru divorț.

Divorțul se apropie, dar impresara se ține tare! Îi plătește polițe cu vârf și îndesat soțului care a înșelat-o și arată sau anunță că face bani.

Anamaria Prodan anunță o nouă investiție. Nu vă așteptați la așa ceva

Recent, Anamaria Prodan și-a anunțat fanii că a pus la cale o altă afacere și e extrem de mândră. Este vorba de o fermă de animale de care e convinsă că va funcționa extrem de bine în timp. “Fericită și foarte mândră. O nouă investiție. Viitorul.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Primii care au sărit să o felicite au fost Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea și Adrian Pescariu. Dar au fost și persoane care au rămas uimite în ce bagă bani impresara. Nu este exclus, însă, să fie o glumă de-a impresarei. Un fel de a face mișto de Reghecampf care are o fermă de vaci la Snagov. E posibil să fi vrut sî-i arate fostului soț că ea oricând poate să-și facă o afacere ca a lui.

Anamaria e în Top Capital 2021

Anamaria Prodan știe să facă bani mai bine ca oricine. Drept urmare, ea se află acum în Top Capital 2021, pe locul 141. Averea afaceristei este estimată între 40-60 milioane de euro.

“Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede.”, a spus impresara pentru Fanatik. Ea a mai afirmat că imobiliare reprezintă 50% din avere.

A vândut tot din Dubai

Deși Dubaiul este o mare dragoste a vieții ei, așa cum a spus de multe ori și tot acolo are multe afaceri și parteneri, cu câteva luni în urmă vedeta spunea că preferă să stea la hotel, apoi să se reîntoarcă acasă. La decizia vânzării a contribuit și faptul că băiatul ei, Bebeto, nu a vrut să mai vină în Dubai, așa că l-a mutat la Școala Americană din București.

“Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric.  A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici”, a mai spus femeia de afaceri.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre