Anamaria Prodan îl implică și pe fostul soț în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Craiovei o să ia foc

Anamaria Prodan îl implică și pe fostul soț în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Craiovei o să ia foc
Anamaria Prodan i-a dat lui Reghecampf cea mai grea palmă. Cine o ajută să ia cele mai bune decizii pentru Bebeto.

Chiar dacă a divorțat de ani buni de primul soț Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan continuă să aibă cu acesta cele mai bune relații.

Anamaria Prodan continuă să-i dea lecții de viață lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Craiovei o să ia foc

Ziua și umilința pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan spune adevărul despre acesta și susține că o ajută foarte mult, chiar și atunci când trebuie să ia decizii în ceea ce-l privește pe Bebeto. Cea mai sexy blondă din fotbalul românesc spune că-l iubește enorm atât pe fostul baschetbalist, cât și pe actuala soție a acestuia.

„Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui”

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism.

În lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a mărturisit Anamaria Prodan. pentru Antena Stars.

De ce s-a despărțit de Tibi

Anul trecut, Anamaria a vorbit despre fostul său soț, mărturisind că atunci când au hotărât să se despartă, nimeni nu a știut. Nici măcar Ionela Prodan sau copiii. ”Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete?

Să le aducem în România (n.red. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Sursă foto: instagram