Anamaria Prodan nu tace, nu iartă și face bani. În ce afacere s-a băgat în plin divorț

Anamaria Prodan nu tace, nu iartă și face bani. În ce afacere s-a băgat în plin divorț
Anamaria Prodan nu se lasă. A pus piatra de temelie a unei noi afaceri, pentru că ea face bani pentru copii.

Pe ea nimeni și nimic nu o poate îngenunchea. În timp ce Laurențiu Reghecampf stă la Craiova, Anamaria Prodan îmbină utilul cu plăcutul în Dubai.

Anamaria Prodan nu tace, nu iartă și face bani. În ce afacere s-a băgat în plin divorț

Dubai, capitala luxului suprem, e a doua casă pentru Anamaria Prodan. Blonda a uitat de toată nebunia cu divorțul și a plecat pentru câteva zile în Dubai, unde s-a apucat de făcut afaceri cu șeicii. Ana a fost și la un eveniment extrem de important I success – International Awards și Superkombat Fighting Championship.

Unde a primit premiul pentru unul dintre cei mai influenți oameni din fotbal la nivel mondial. În luna februarie a anului viitor va avea o altă mare realizare. Tot în cadrul unei gale de excelență, va primi o altă distincție, de data asta din partea Fundației Michelle Obama.

 

„Sunt primul investitor. 1 milion de euro”

Pe de altă parte, Anamaria este primul investitor în criptomonedele Superkoin. Ea a investit 1 milion de euro în această monedă tip piramidă și e convinsă că nu se va prăbuși niciodată.

„Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic.

Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut. Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva.

O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Click.

Ce se întâmplă cu conturile blocate din Dubai

În presă au apărut și informații cu privire la faptul că Reghecampf ar fi blocat anumite conturi din Dubai, investind într-o firmă cu actuala parteneră și cu fiul lui cel mare, Luca. Nici în această privință, impresara nu-și mai face probleme, pentru că toată această poveste încâlcită a intrat pe mâna avocaților săi, care vor scoate toate lucrurile la lumină.

„Avocații vor merge pe firul acestei povești, o să văd exact despre ce este vorba. Am aflat, ca și voi, din presă, nu vreau să comentez pentru că mi se pare cumplit și vreau să ieșim în evidență, eu și copiii mei, numai prin lucruri mărețe. Este o poveste unde avocații se vor uita foarte atent.

Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan sau cu numele copiilor mei și nu vreau vreodată să cobor în această mocirlă ordinară. Este o poveste nedemnă pentru Laurențiu Reghecampf iar, dacă a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă!”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

 

 

Recomandarile noastre