Exclusiv. Ce îi promite Bebeto mamei lui, Anamaria Prodan

Exclusiv. Ce îi promite Bebeto mamei lui, Anamaria Prodan
Una din marile calități ale Anamariei Prodan este faptul că a știut să își țină familia unită. Ea a fost și este o mamă în adevăratul sens al cuvântului pentru toți copiii, fie că a fost vorba de fetele ei din altă relație, de fiul soțului, din mariajul anterior, sau de fiul lor. În ciuda planurilor de divorț impresara menține o strânsă legătură cu toată familia. Se îmbărbătează reciproc și trec împreună prin ceea ce le este dat.

Anamaria Prodan are două fete mari, din primul ei mariaj, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Rebecca, de 22 de ani și Sarah de 20 de ani. Mai are și un băiat mai mic, de 13 ani, cu Laurențiu Reghecampf. Bebeto, cum e alintat Laurențiu Reghecampf junior, e lumina ochilor ei.

Promisiunea lui Bebeto pentru mama lui, Anamaria

Încă de la începutul zvonurilor despre divorțul părinților săi, Bebeto are acționat public, emoțional. În final a înțeles că viața e complexă, și că amândoi părinții, chiar dacă decid să continue fiecare pe drumul lui, îl iubesc infinit.

Zilele acestea, Laurențiu junior a avut parte de multe momente de mândrie, din partea mamei lui, care a fost premiată la mai multe gale sportive internaționale, ultima fiind în Dubai.

Joi, copilul a avut un mesaj foarte important pentru mama sa. El i-a spus exact ce simte pentru ea. Și, mai ales, i-a făcut o promisiune importantă.

„Mama te iubesc. Ești mândria mea! Exemplul vieții mele! M-ai învățat să fiu un om demn, mândru și fără pată. Îți promit că noi, copiii, vom duce mai departe numele nostru și îl vom face mult mai mare și frumos. Te iubesc și sunt atât de mândru de tine”, a scris Laurențiu Reghecampf junior pe contul său de Instagram. El a făcut o postare cu mama lui, Anamaria Prodan, într-o rochie de seară foarte elegantă, surprinsă în timpul ultimei gale la care a participat.

Anamaria Prodan e pusă pe fapte mari. Chiar dacă suferă enorm, impresara nu se lasă și merge mai departe. Dar a luat o hotărâre care va șoca probabil pe multă lume. Fiica regretatei Ionela Prodan se va muta din România. Pentru ca Bebeto să termine școala, aceasta va mai rămâne până în ianuarie.

Ulterior, aceasta va lăsa România pentru Dubai, iar cel mic va fi transferat acolo, la școală. Cât privește locul unde aceasta va locui, Anamaria infirmă faptul că va sta la hotel, așa cum s-a speculat în presă. Chiar dacă a vândut câteva proprietăți în Dubai, impresara a păstrat superbul apartamentul unde a locuit în trecut cu familia și Reghecampf. Ea a declarat toate acestea în Dubai, unei reporterițe de la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram