Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghe a rămas fără loc de muncă. Îi transmite că ea poate fi salvarea lui. Corina o să fie furioasă

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghe a rămas fără loc de muncă. Îi transmite că ea poate fi salvarea lui. Corina o să fie furioasă
Laurențiu Reghecampf e liber de contract. Universitatea Craiova a renunțat la serviciile sale, iar Anamaria Prodan a prezis că acest lucru se va întâmpla. Și pentru că a avut dreptate, impresara a marcat momentul prin două lovituri puternice, care să-i arate supremația.

Experiența de viață a Anei Prodan se vede. Când încă soțul ei a dat de greu, a preferat să nu se bucure cu artificii, ci să întindă o mână de ajutor. Dar nu oricum…

Corina Caciuc o să înnebunească de nervi

După anunțul Universității Craiova, că a renunțat la serviciile antrenorului Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză cu ea goală, într-o cadă plină cu spumă. Potrivit datelor apărute pe rețeaua socială, Anamaria Prodan se află în Hamburg, Germania – țara de care Reghecampf e foarte legat și totodată locul unde și-au început povestea de dragoste.

„Speranța pe care o porți poate fi un far în furtuna cuiva”, a scris ea în dreptul fotografiei, iar mesajul e clar pentru Reghe.

Chiar și așa, nu foarte direct, cu siguranță Corina Caciuc va privi rândurile Anei ca pe o invitație adresată soțului cu care se află în plin divorț.

Anamaria Prodan, despre situația lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a vorbit despre conflictul apărut la Craiova între Reghe și patron.

„Reghe se ține de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învățat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învățat mai puțin pe parte de contracte. A fost obișnuit să stea liniștit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanță.

El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să își ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna și în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani. Laur are nevoie de cineva puternic.

Lui îi e teamă de jurnaliști, de tot. El cât era soțul meu nu avea probleme. Cu mine nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puști. El nu a putut sta pe drumul ăsta și asta l-a afectat”, a spus Anamaria Prodan la Pro Arena.