Anamaria Prodan, replică usturătoare după decizia judecătorilor. „Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! Va ajunge rău cu tot ce face…”

Anamaria Prodan, replică usturătoare după decizia judecătorilor. „Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! Va ajunge rău cu tot ce face…”
La puțin timp după ce a aflat decizia judecătorilor privind suma pe care Reghecampf o va plăti lunar pentru Bebeto, Anamaria a dat prima declarație.

Anamaria Prodan nu se lasă. Vedeta a vorbit pentru prima dată după ce a pierdut procesul cu Reghecampf.

Anamaria Prodan, replică usturătoare după decizia judecătorilor. „Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! Va ajunge rău cu tot ce face…”

Anamaria Prodan s-a săturat până peste cap de comportamentul lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta i-a dat o replică şi speră să-l învețe minte, la scurt timp după ce a aflat decizia judecătorilor privind pensia alimentară pe care urmează să o dea lui Bebeto, lună de lună. Afacerista susține că s-a săturat de milogeala fostului soț, iar toată situația a devenit tragi-comică.

La cât i-am dat în viața mea mai contează 2.000 euro?

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!  Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate.

Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei? Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată? La cât i-am dat în viața mea mai contează 2.000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

„Mă lasă rece tot ce face”

Pe de altă parte, ea susține că avocatul său se va ocupa de tot, însă doar timpul va decide cât de rău va ajunge fostul soț. „Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!  Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a mai spus blonda.

„Nu pe mine mă strigă lumea că sunt damă de companie”

Bineînțeles, nici Corina Caciuc nu a scăpat, așa că Anamaria i-a dat lovitura fatală, amintind încă odată de pozele deocheate cu actuala iubită a antrenorului. „Nu de mine strigă lumea că-s damă  de companie, nu cu mine pune lumea video penibile, nu cu mine sunt pe piață poze pornografice. Așa că e viața și treaba lui!

Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute, bravo lui, dacă nu, treaba lui! Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele”, au fost cuvintele dure ale vedetei.