Răzbunarea Aneimaria Prodan. Destăinuiri după 23 de ani

Răzbunarea Aneimaria Prodan. Destăinuiri după 23 de ani
Noul scandal care le are protagoniste pe fiica marelui fotbalist Ilie Balaci și pe impresara Anamaria Prodan scoate la iveală povești care, dincolo de aplombul cu care sunt relatate de cea din urmă, nu o pun într-o lumină prea favorabilă.

Fetele ei, de care este mândră până peste cap, au apărut după ce Anamaria Prodan s-a măritat din răzbunare cu tatăl lor, după cum o recunoaște chiar ea.

Soția lui Reghecampf a relatat recent, public, că s-a băgat în seamă cu Tibi Dumitrescu numai din  cauza faptului că fiica lui Ilie Balaci, Lorena, cu care acesta era prieten, i-ar fi „suflat” pretendentul din acel moment, cu care era la un pas să se mărite – fostul fotbalist al Craiovei, Eugen Trică. Cum Eugen a devenit soțul Lorene Balaci, Anamaria a decis răzbunarea. Ea a pus ochii pe cel pe care îl credea fostul iubit al tinerei.

Anamaria Prodan s-a măritat din răzbunare

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit în 1998, în America. Mariajul a durat până în 2007, din căsnicia lor rezultând fiicele Rebecca, 21 de ani, şi Sarah, cu un an mai mică. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut în discoteca Vox Maris din Bucureşti, unde Anamaria a fost cea care l-a abordat pe Tibi.

La trei ani după divorț, fostul baschetbalist locuia cu mama sa, și petrecea mult timp cu fiicele sale. El spunea că sunt principala sa preocupare,  și abia pe locul al doilea venea afacerea pe care o pornise – o companie de publicitate. Tot atunci bărbatul mărturisea jurnaliștilor că, deși fosta soție s-a recăsătorit și a făcut și un copil (pe Reghe junior), el nu crede că vrea să își refacă viața sentimentală.

„Divorţul a venit firesc, la un an şi jumătate de când hotărâserăm de comun acord să ne despărţim. Am rămas în relaţii senzaţionale, la fel ca în prima zi. Pentru că suntem nişte oameni maturi şi civilizaţi, despărţirea noastră a decurs normal din simplul motiv că, înaintând în vârstă, am realizat că amândoi ne doream lucruri diferite de la viaţă”, a mai relatat, într-un interviu acordat publicației Libertatea în anul 2010.

Cum l-a cucerit Anamaria Prodan pe Tibi Dumitrescu

Cele spuse de Anamaria Prodan, și anume că și l-a dorit neapărat pe prietenul Lorenei Balaci, se confirmă din spusele fostului ei soț. Acesta a relatat cum a fost el acaparat de cea care i-a devenit soție și mama fiicelor sale.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, a povestit Tibi Dumitrescu.

După ce divorţul a fost pronunţat de o judecătorie din SUA, Anamaria s-a căsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Reghecampf, cu care, de altfel, mai fusese cuplată şi în 1997, înainte să pună ochii pe Tibi. Tibi şi Laurenţiu sunt prieteni, şi parteneri de afaceri când e cazul.

„Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru”

Chiar dacă acum 11 ani credea că nu se va căsători, Tibi Dumitrescu a avut noroc în viață. El trăiește și acum o frumoasă poveste de dragoste. Este căsătorit, fericit și mai are o fiică, foarte talentată, la fel ca surorile sale.

„Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații.

El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, declara cu ceva timp în urmă Anamaria Prodan. În altă ordine de idei, fostul soț al Anamariei Prodan are o viață de familie liniștită în America și este în continuare implicat în sport…”, a relatat Anamaria Prodan toamna aceasta.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp