Anamaria Prodan se ține tare. Presupusa amanta a lui Reghecampf, reacție despre scandal

Anamaria Prodan se ține tare. Presupusa amanta a lui Reghecampf, reacție despre scandal
Scandalul cu presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf a ajuns la un nou episod. De data asta, fotomodelul care se spune că ar fi în viața lui Laurențiu Reghecampf a ieșit la rampă.

Până acum nimeni nu a știut nimic despre femeia care se spune că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf. Fotomodelul a avut prima replică în scandalul în care e implicată.

Anamaria Prodan se ține tare. Presupusa amanta a lui Reghecampf, reacție despre scandal

Nu au ajuns în pragul divorțului, dar Laurențiu Reghecampf și Anamariei Prodan sunt zi de zi în atenția publicului. Chiar dacă impresara spune că între ei totul e minunat, nimeni nu știe care e situația reală. Anamaria Prodan se ține tare și iese zi de zi în public cu câte ceva despre viața ei și despre ce i se întâmplă ei și lui Laur. Dă explicații și face acuzații. Dacă până acum nimeni nu avea habar cine este presupusa amantă a lui Reghe, acum s-a aflat totul.

E vorba de o femeie superbă, fost fotomodel Playboy, pe nume Florentina Raiciu. În unele poze chiar seamănă cu Anamaria. Florentina Raiciu a fost contactată de Redactia.ro și a avut și o primă reacție. Dar Florentina s-a mulțumit să spună doar atât: „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”.

Anamaria Prodan spune că Becali a fost cel care a aruncat bomba despre fotomodel

La rândul său, Anamaria Prodan a intrat în direct în emisiunea de la GSP și a vorbit despre fostul fotomodel, precizând că cel care a aruncat zvonurile neadevărate a fost Gigi Becali. Mai mult, Anamaria spune că nu a văzut-o pe această femeie în viața ei.  „Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie!

Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e.

Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise”, a mai spus Anamaria Prodan.

Cine este iepurașul Playboy?

Fotomodelul are 32 de ani și a pozat de cinci ori pentru Playboy. Dar, spun sursele, aceasta ar fi lucrat o perioadă scurtă de timp și în televiziune. Ba chiar a participat în 2015 și la emisiunea Splash. ”Nu sunt perfectă, nu am mărimile ideale, hainele concepute de designeri pentru podiumurile se modă nu mă încap.

Am câteva cicatrici, semne “de bună purtare”, celulită. Dar fiecare percepe frumuseţea în felul lui”, a spus Florentina cu ceva timp în urmă. Ea deține un salon de înfrumusețare în București, dar și un magazin unde vinde icoane, ii și vase din ceramică.

Sursă foto: gsp.ro, redactia.ro

Recomandarile noastre