Anamaria Prodan și Reghecampf, întrecere în mesaje de iubire pentru Bebeto. Ce surpriză i-a făcut afacerista de ziua lui

Anamaria Prodan și Reghecampf, întrecere în mesaje de iubire pentru Bebeto. Ce surpriză i-a făcut afacerista de ziua lui
Sunt în plin divorț, dar când vine vorba de ziua copilului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu uită.

Povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a transformat acum într-un vis urât pentru amândoi. Singurul lucru frumos a rămas Bebeto.

Anamaria Prodan și Reghecampf se întrec în mesaje de iubire pentru Bebeto. Ce surpriză i-a făcut afacerista de ziua lui

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 14 ani, iar afacerista l-a sărbătorit așa cum știe mai bine la mare. Cei doi nu mai formează un cuplu, dar vor rămâne mereu o familie. Este zi de sărbătoare pentru antrenor și celebra impresară. Bebeto, fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani.

Afacerista i-a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare, în care își arată infinita dragoste pe care i-o poartă băiatului său. „La mulți ani, îngerul meu! Tu ești totul! Ești inima mea! Tu ești inima mea! Ești lumea mea”, a scris Anamria Prodan pe contul de Instagram. Nici Laurențiu Reghecampf n-a stat degeaba și i-a scris și el fiului său tot pe contul de instagram: „La mulți ani, Bebele meu – te iubește tata mult”. În plus, Reghe a postat și câteva fotografii cu cel mic, la diferite vârste.

„Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor”

Despărțirea de Reghecampf a dat-o peste cap pe Anamaria Prodan, care din când în când mai postează mesaje cu direcție către fostul antrenor de la Craiova. „Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus! ….

Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor. Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viață și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați!️ Good Luck all!”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

„Dacă mai ascultă de amantă, o să ajungă foarte rău”

Nu la fel de drăguță a fost Anamaria când a aflat că fostul său soț a plecat de la Craiova spre alte meleaguri. „Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, Instagramul, ședințele foto.”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: instagram