Anastasia Lazariuc e în al 9-lea cer! A avut parte de o mare surpriză – Exclusiv

Anastasia Lazariuc e în al 9-lea cer! A avut parte de o mare surpriză – Exclusiv
Anastasia Lazariuc îmbătrânește frumos și este de patru ori bunică. Toți nepoții duc mai departe moștenirea genetică a familiei, plină de frumusețe.

De Crăciun, Anastasia Lazariuc a avut parte de o mare surpriză din partea nepoților. Băieții Ilenei și ai lui Ion Alexandru Țiriac au vizitat-o, împreună cu verișoarele lor, Beatrice și Anastasia. Cele două sunt fiicele lui Andrei, fiul artistei. Băieții lui Țiriac și fetele lui Andrei sunt de o frumusețe răpitoare, ceea ce nu poate decât să o bucure nespus pe bunica lor. Copiii au distribuit pe rețelele sociale mai multe imagini din vizita la bunica, inclusiv una alături de aceasta.

Ce frumoase sunt nepoatele Anastasiei Lazariuc

Anastasia Lazariuc este, fără doar și poate, cea mai fericită bunică. Anastasia, nepoata cea mică a artistei, care poartă numele bunicii sale celebre, face furori pe rețelele de socializare. Nasti seamănă leit cu mătușa sa, Ileana. Anastasia este pasionată de arta machiajului şi de artele vizuale. Sora ei, Beatrice, are 28 de ani și e pasionată de design vestimentar.

Beatrice și Anastasia sunt foarte atașate de familie, astfel că , ori den câte ori e posibil, organizează reuniuni ale „clanului”. „Ador să mi petrec timpul cu familia mea, avem o familie numeroasa și destul de ocupată. Cum prind puțin timp liber încerc să fac o adunare cu toții. Mergem la film, luăm masa împreună sau pur și simplu stăm şi discutăm despre ce am mai făcut”, mărturisea Beatrice într-un interviu de anul trecut.  Beatrice este pasionată de design, ba mai mult, îi dă lecții bunicii sale  despre cum ar trebui să se îmbrace ca să fier la modă și ce ar putea să combine.

Anastasia Lazariuc, bunică de patru ori

Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru (14 ani ) şi Nicholas Noah (12 ani). Cei doi băieți au o relație foarte apropiată de verișoarele lor frumoase și, ori de câte ori au ocazia, distribuie pe rețelele sociale imagini cu familia reunită.

Recomandarile noastre