Anca Serea a dat emoții familiei după ce a ajuns la spital. Ce face acum, căci ieri nu se putea da jos din pat

Anca Serea a dat emoții familiei după ce a ajuns la spital. Ce face acum, căci ieri nu se putea da jos din pat
Anca Serea s-a speriat când a văzut că nu se poate da jos din pat. A avut amețeli și a ajuns la perfuzii, în spital. S-a mai liniștit când a aflat că nu are COVID.

De Sfântul Andrei, vedeta Prima TV a acuzat amețeli puternice și nu a reușit să se dea singură jos din pat. Avea amețeli puternice. Vedeta Prima TV a făcut mai multe investigații, în spital.

Anca Serea nu are COVID, dar tot a ajuns la spital

Anca Serea știe că are anemie severă, a fost diagnosticată de mai mult timp. Când a văzut că se învârte casa cu ea și nu se poata da jos din pat, s-a cam speriat. Primul gând a fost că ar putea avea COVID. A făcut două teste rapide care au ieșit negative. Totuși, a ales să meargă la spital. După o noapte de supraveghere medicală și perfuzii, s-a întors acasă. Analizele au fost bune, dar trebuie să afle, totuși, care este cauza acestui episode îngrijorător. A povestit despre toate acestea pe paginile ei de socializare.

”Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși. M-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID. Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii. Azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe rețelele sociale.

Vedeta Prima TV a spus că analizele au fost în parametri normali. Și alte investigații care i-au ieșit la fel, iar din 1 Decembrie, se află acasă alături de familie. Urmează să facă și alte analize, dar din primele date ar fi vorba de oboseala acumulată și burnout.

De Sfântul Andrei, vedeta Prima TV Anca Serea a acuzat amețeli puternice și nu a reușit să se dea singură jos din pat.

Anca Serea are șase copii

Anca Serea și soțul ei Adrian Sînă au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul anterior, cu omul de afaceri Filip Poplingher.

Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit șase ani de căsătorie.  ”Prea repede au trecut 6 ani, de când eu și cu Adrian ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu și am pornit împreună într-o frumoasă aventură. Căsătoria noastră a fost și continuă să rămână nu doar o relație de iubire, ci și de prietenie și de susținere.

Deși suntem firi diferite, încercăm întotdeauna să ne înțelegem reciproc (uneori ne și iese), să comunicăm frumos, să găsim mereu câteva clipe de petrecut împreună. Și știm cu siguranță unul despre celălalt că ne completăm în gânduri și în sentimente. În plus, am reușit să construim o familie frumoasă. Copiii nu doar ne leagă și mai puternic unul de celălalt, ci sunt cele mai mari binecuvântari din viețile noastre. Nu pot decât să îmi doresc și să ne doresc încă mulți ani la fel de buni împreună. La mulți ani, iubirea mea!”, a fost mesajul transmis de Anca Serea.